Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Centralny zamek - problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozładował mi się akumulator a po jego naładowaniu nie włączało mi sie oświetlenie w kabinie po otwarciu drzwi (ręcznie mogłem włączyć). Kiedy zamknąłem kluczykiem drzwi i otworzyłem oświetlenie to zaczęło znowu działać ale niestety nie działa zamykanie z pilota. Zamykając auto kluczykiem są blokowane prawidłowo wszystkie zamki. Proszę o odpowiedź czy winą nie działających pilotów może byś zepsuta pompka zamka centralnego czy może sterownik zamka wysiadł, a może jeszcze jakaś inna przyczyna? HELP!!!

Opublikowano

Ile masz kompletów kluczyków. Spróbuj innym. Jeżeli centralny ci otwiera z kluczyka to raczej nie pompka. Podejrzewam padniętą baterię

Opublikowano

musisz dłużej przytrzymać otwieranie pilotem (ok. 30 sekund)

Opublikowano

Spróbuj z drugim kluczykiem. Jeśli nie chodzą oba , to zaloguj je od nowa do pompki.

Opublikowano
  • Autor

Bateria to była pierwsza myśl ale mam dwa piloty i w tym zapasowym jest dobra bateria więc to nie to. Z tymi 30 sekundami spróbuję jutro i dam znać. Co oznacza logowanie do pompki i jak to zrobić? Może pomoże informacja że mam sterownik CRAPROTECT BX30 i jest on podpięty do przewodów pod tylnym siedzeniem a akumulator rozładował mi się na maxa (nie świeciły zegary tylko lekko żarzyła się kontrolka od akumulatora). Kilka zdejmowałem klemy z akumulatora i po założeniu ich spowrotem pilot zawsze działał.

Opublikowano

CRAPROTECT BX30

chyba chodziło o CARPROTECT :wink4:

http://alkamer.pl/pdf/bx10.pdf -moze Ci pomoze :wink4:

Opublikowano

Myślałem ,że masz kluczyk z przyciskami - czyli pompkę z wbudowanym systemem zdalnego sterowania .Jesli zamykanie masz z oddzielnego pilota - to chyba zostaje Ci tylko wizyta u "alarmologa"

Opublikowano
  • Autor

Problem już rozwiązany. Wystarczyło zaprogramować kluczyki do centralki sterownika. Dzięki za dobre chęci :)

Opublikowano

Problem już rozwiązany. Wystarczyło zaprogramować kluczyki do centralki sterownika. Dzięki za dobre chęci :)

no to zamykam :wink4: