MariuszM Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam Audimaniacs Nie potrafie znalezc stacyjki do wylaczania syreny akumulatora. Co prawda dzis juz wymienilem aku ze stoperami w uszach jednak uparlem sie i nie moge znalezc tego zamka. Mam w komplecie maly kluczyk do syreny aku, a nie wiem gdzie go mam wlozyc :/ Szukalem pod maska, tutaj, na necie i w ksiazce. Nic nie znalazlem. Czy ktos mily mi podpowie gdzie ten konstruktor z Ingolstadt zamaskowal ta stacyjke ? Pozdrowienia z zasypanego Slaska.
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Z tyłu syreny alarmu powinno być przynajmniej ja tak widziałem za taką zatyczką, ale czy u Ciebie jest tak to nie wiem.
MariuszM Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dziekuje za [p]odpowiedz. Czy wiesz gdzie dokladnie jest ta syrena? Wycie dochodzilo jakby gdzies pod silnikiem. Jesli faktycznie gdzies tam jest, to zeby ja zdezaktywowac musze.... miec kanal, zdemontowac odboje i wtedy moge wejsc do akcji z kluczykiem ? Kurcze, bez sensu. Nie wierze. Poprzednio jezdzilem Tigra, zamek od syreny byl umiejscowiony dyskretnie pod maska przy nadkolu.
Rekomendowane odpowiedzi