Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Świecą się kontrolki ABS i ESP w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to najpierw VAG Kolego

Opublikowano

orientujesz sie kolego czy ktos z klubowiczow ma w Warszawie mozliwosc zrobienia?

Opublikowano

zrobienia czego ? :grin:

Opublikowano

podlaczenia mi pod komputer i zrobienia Vag-a zeby stwierdzic co mu dolega

Opublikowano

podjedz na najbliższy warsiafski spot i tam Ci "zrobią"... :decayed:

Opublikowano

ok dzieki kolego, popytam gdzie sie zbieraja chlopaki i pojade to mi ZROBIO:decayed:

Opublikowano

Ok jutro podjade jak sie wyrobie w pracy, mam blisko bo pracuje kolo arkadii

Opublikowano

pożądny reset ????!!!! takim sposobem możesz tak łatwo uwalić licznik że masz szczęście że jeszcze działa ! poczytaj o tym i pamiętaj na przyszłóść, Jeśli odłączasz aku to w taki sposób żeby jak najszybciej zdjąć bądź założyć kleme z powrotem i żeby jak najmniejsza iskra poszła , inaczej jak bedziesz tak często eksperymentował to uwalisz zegary jak nic ... i nowy zakup się bedzie szykował zupełnie niepotrzebnie :) pozdro

Opublikowano

koledzy dziwi mnie jeszcze jdena rzecz a mianowicie jak zamnke samochod to wlacznik od swiatel awaryjnych jest podswietlony a chyba nie powinien, jak stal kilka dni to rozladowalo mi calkowicie akumulator. moze to ma cos wspolnego z tym ESP? kombinuje juz na rozne sposoby moze cos z tego wyjdzie:grin:

Opublikowano

pomyłka :facepalm:

Opublikowano
pożądny reset ????!!!! takim sposobem możesz tak łatwo uwalić licznik że masz szczęście że jeszcze działa ! poczytaj o tym i pamiętaj na przyszłóść, Jeśli odłączasz aku to w taki sposób żeby jak najszybciej zdjąć bądź założyć kleme z powrotem i żeby jak najmniejsza iskra poszła , inaczej jak bedziesz tak często eksperymentował to uwalisz zegary jak nic ... i nowy zakup się bedzie szykował zupełnie niepotrzebnie :) pozdro

kolego to jak chcę podładować przez noc aku, to mam go nie odłączać od A4?

Opublikowano

koledzy dzis sie chyba blad z ESP poszerzyl, a mianowicie:

posiadam samochód Audi A4 B6 1.9TDI (manual), wszystko było pięknie do wczoraj kiedy swiecilo sie tylko ESP po przejechaniu kilku km. Dzis gdy jechałem do pracy i w trakcie jazdy zaświeciły mi się kontrolki ESP i mrugająca kontrolka od świec żarowych ( w tym samym momencie samochód przestał reagować na pedał gazu ) i tak kilka razy stawałem na awaryjnych gasiłem samochód zapalałem i jakoś udalo mi sie zjechac na najblizszy parking. Nie wiem o co chodzi. Teraz samochod odpala i odrazu pojawia sie migajaca kontrolka od swiec i ESP, nie moge dodac gazu bo pedal nie reaguje (da sie go wcisnac ale nie zwiekszaja sie obroty)natomiast obroty delikatnie same rosna. Da sie jechac ale max 20km/h bo nie mozna dodac gazu, myslicie ze moge wrocic spokojnie np w nocy pod swoj blok?? bo w dzien straszne korki w Warszawie czy lepiej nie ruszac go??? prosze o jakies sugestie co to moze byc

Opublikowano
koledzy dzis sie chyba blad z ESP poszerzyl, a mianowicie:

posiadam samochód Audi A4 B6 1.9TDI (manual), wszystko było pięknie do wczoraj kiedy swiecilo sie tylko ESP po przejechaniu kilku km. Dzis gdy jechałem do pracy i w trakcie jazdy zaświeciły mi się kontrolki ESP i mrugająca kontrolka od świec żarowych ( w tym samym momencie samochód przestał reagować na pedał gazu ) i tak kilka razy stawałem na awaryjnych gasiłem samochód zapalałem i jakoś udalo mi sie zjechac na najblizszy parking. Nie wiem o co chodzi. Teraz samochod odpala i odrazu pojawia sie migajaca kontrolka od swiec i ESP, nie moge dodac gazu bo pedal nie reaguje (da sie go wcisnac ale nie zwiekszaja sie obroty)natomiast obroty delikatnie same rosna. Da sie jechac ale max 20km/h bo nie mozna dodac gazu, myslicie ze moge wrocic spokojnie np w nocy pod swoj blok?? bo w dzien straszne korki w Warszawie czy lepiej nie ruszac go??? prosze o jakies sugestie co to moze byc

jak byś przyjechał jak człowiek na spota na godz 19 i porozmawiał spokojnie poszedł na szamke itd to byśmy zwagowali , a jak przyjeżdzasz na sam koniec i pierwsze pytanie o 22 czy macie vaga to zapomnij że ktoś bedzie chciał rozmawiać, spot nie służy do vagowania. Forum to przyjaciele i fani marki i tego modelu , możesz pojechać do pierwszego lepszego warsztatu i za vaga i usunięcie błędów zapłacisz 150 zł , jak Ci to moge zrobić za 50 zł ale chyba nie od tego jest forum i spoty co ?

Opublikowano

nerwowo się robi :facepalm:

Opublikowano
nerwowo się robi :facepalm:

nie , spokojnie :) już wszystko ok :)

Opublikowano

prawda w oczy kole:) dzieki za usuniecie posta najwazniejsze ze dotarło:)

Opublikowano

forseco poradziłeś już sobie ? no bo z tego co pamiętam to Specu dał Ci numer tel i miałeś sie do niego zgłosić ?

Opublikowano

forseco poradziłeś już sobie ? no bo z tego co pamiętam to Specu dał Ci numer tel i miałeś sie do niego zgłosić ?

Zgłosił się zgłosił :)

W ABS wywala cały czas błąd 18265 ERROR MESSAGE FROM ECU

obstawiłem wodę w ECU, w weekend Michał rozbierze obudowę i zobaczy czy komp i przekaźniki nie pływały.

Opublikowano

Zgłosił się zgłosił :)

W ABS wywala cały czas błąd 18265 ERROR MESSAGE FROM ECU

obstawiłem wodę w ECU, w weekend Michał rozbierze obudowę i zobaczy czy komp i przekaźniki nie pływały.

a będzie z niego klubowicz ? ;););)