Jarek_prze Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Mam problem z moim immo. A mianowicie autko chodziło bez zarzutu, aż pewnego dnia po włożeniu kluczyka do stacyjki i zapaleniu się kontrolek immo zaczęło migać. Wyczyściłem konektor przy stacyjce, jak to radzili niektórzy koledzy na tym forum ale nie pomogło. Sprawdziłem jeszcze zapasowy kluczyk ale bez zmian dopiero po włożeniu kluczyka serwisowego kontrolka zgasła i autko zapala bez problemu, ale tylko na kluczyku serwisowym pozostałe nie działają. O czym to świadczy że muszę dorobić od nowa klucze???? proszę o jakąś radę. Z góry dzięki
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 O czym to świadczy że muszę dorobić od nowa klucze???? raczej tylko zakodowac je od nowa-podjedz do jakiegos dorabiacza kluczy w Poniedzialek i sie zapytaj,czy to ogarnie ale zastanawiam sie,czemu sie tak stało,ze "wypadły" z pamieci IMMO
Jarek_prze Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie wiem nie mam pojęcia. wszystko chodziło ok. Zrobię tak jak mówisz, podejdę w poniedziałek. muszę jeszcze sprawdzić na kompie błędy. Mam ten kluczyk scyzoryk i zauważyłem że jest dość wyrobiony, a mianowicie o prawię polowe cieńszy od tego serwisowego, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie??? a immo powinno być zakodowane w kluczyku w takiej małej szklanej pigułce że tak to nazwę czy w kluczyku??? Dzięki za pomoc
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 grubość grotu nie ma znaczenia...tak to jest transponder ten szklany
Jarek_prze Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 -=grubość grotu nie ma znaczenia...tak to jest transponder ten szklany=- Tak jest to ten transponder.poprostu się odkleił. Dzięki za pomoc!!!! pozdrawiam!!!!
Rekomendowane odpowiedzi