maudia4 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam Ktoś próbował mi ukraśćznaczek z tylnej klapy i to tak nieumiejetnie ze zlamal go w polowie Mam pytanko czy mial ktos taki problem gdzie i jak to naprawic?
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kupić nowy. Najlepiej w ASO, chyba, że uda Ci się znaleźć używkę.
ykk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Stary podgrzac i odciac zylka.. ale to chyba dopiero na wiosne..
Kazik123 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 dokładnie, pomierz tylko gdzie przykleić nowy, jeśli masz garaż to zostaw auto na noc i możesz z rana grzać suszarką i żyłka do pocięcia, nowy ma już taśme dwustronna Stary podgrzac i odciac zylka.. ale to chyba dopiero na wiosne..
maudia4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 dzwonilem do aso . chca za kuleczka ok 70 zl wiec chyba zamowie. o co chodzi z a zylka ??? jak usunac reszte ??tzn klej i reszte olimpiady??
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t96974.0.html;highlight=usuwanie+emblematów
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 a ja bym już nie zakładał , no ale skoro chcesz to tak jak koledzy mówią podgrzać a potem żyłką odkleisz, ja klej potem na ciepło sciągałem, a resztę pastą Tempo
Rekomendowane odpowiedzi