Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Lexus GS300 1st gen. JZS147 umyte fotki 1sza str.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co do stożka to macie rację, myślałem nad Blitzem ale sprawdzę ten co mi polecacie :)

tylko gąbka ITG , żadne płótno/bawełna :wink4:

Opublikowano

ITG jest zejebistym filtrem, przede wszystkim dlatego, że w środku też ma gąbkę a nie jest pusty :wink4:

Opublikowano

rex waga auta ok 1700 kg

Ciekawe jakby stawiało się taką krowę bokiem :naughty::kox:

Opublikowano

Krowa śmiga pięknie bokiem - codziennie, jak bardzo łatwa w kontroli, szczególnie po montażu gwintu :) zapraszam na przejażdżkę :)

Opublikowano

Krowa śmiga pięknie bokiem - codziennie, jak bardzo łatwa w kontroli, szczególnie po montażu gwintu :) zapraszam na przejażdżkę :)

nie rzucaj słów na wiatr , bede jechał na program w twoje okolicy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie rzucaj słów na wiatr , bede jechał na program w twoje okolicy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

kiedy będziesz :naughty:
Opublikowano

hyhyhy ty konusie :naughty::decayed::kox: :kox:

Opublikowano

mam nadzieje ze około 2-3 tygodni[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 14:32_________________________________________________a co ???

Opublikowano

jak będę na miejscu i będzie trochę ślisko to nie ma problemu z przejażdżką :)

BTW A4 też waży ok 1600-1700 kg więc też krowa :)

Opublikowano

jedziesz do goodhope'a tak?? no a kalisz - pleszew to 30km , tak więc jakbym miał czas to podlecę , na strojenie :naughty: :naughty: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jak będę na miejscu i będzie trochę ślisko to nie ma problemu z przejażdżką :)

:good:

jedziesz do goodhope'a tak?? no a kalisz - pleszew to 30km , tak więc jakbym miał czas to podlecę , na strojenie :naughty: :naughty: :decayed: :decayed:

no jade jade , właśnie przed chwilą z nim pisałem na GG , może Buba tez bedzie jechał razem ze mną swoją strychniną na softa.

podjedziesz to sie poznamy :wink4:

Opublikowano

Ja nie będę jechał...do goodhopa.

Ale poślizgać się mogę.

(To tak w ramach podtrzymania spamu :decayed:)

Opublikowano

Jak zieloni wejdą to dostaniecie po kropku za OT chociaż mi to nie przeszkadza

Opublikowano

ja nie moge , to juz bedzie 3 w ciągu ostatnich 2 miesiecy , uciszą mnie i bede musiał przenieść sie na elu

Opublikowano

ja nie moge , to juz bedzie 3 w ciągu ostatnich 2 miesiecy , uciszą mnie i bede musiał przenieść sie na elu

Spamers :kox:

Niechcący kliknęło mi się " Zgłoś do moderatora " :decayed::D

chciałem sprawdzic czy ten gejwy przycisk w ogóle działa :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie nadaje się, nic materiałowego tylko gąbka :good:

ewentualnie coś w wyższej półki czyli metalowe stożki np. Blitza :kox:

Miałem takiego w siwku i dźwięk był kosmiczny :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:35_________________________________________________aaalbo taki HKS :kox:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_18t_gtrs_eliminator_atp_kolektor_na_250km300km-t49882.0.html

Opublikowano

W końcu tu trafiłem :) Bartek wpadniesz dziś na spot?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...