Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czy da sie zapamiętać poziom głośności?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich.interesuje mnie czy da się wciskajac jakies przyciski ustawic określony poziom głosu.bo to ze kiedys ktos moje zaprogramował nie ulega watpliowsci .raczej fabrycznie tak głośno nie grało od poczatku istnienia.

Opublikowano

Na jakim poziomie glosnosci radio wylaczysz, to na takim zostaje. Chyba ze masz wlaczona GALE :mysli:

Opublikowano

nie no tak to wiem ze sie włącza na zaprogramowym poziomie tylko myśle czy można to zmienić. problem mój wiąże sie z zepsutym procesorem dzwieku a zanim go podgrzeje w dobrze znany sposób to bym sobie chciał ciszej ustawić niż poziom jaki jest po wlaczeniu.no chyba ze sie nie da.[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 11:01_________________________________________________a no własnie co znaczy GALA?wiesz czy wylacze jak ryczy czy wylacze jak jest cicho zawsze wlacza sie na tym samym poziomie

Opublikowano

Witam. Już miałem napisać, abyś podał model radia, ale widzę, że piszesz o procesorze, a one siadają tylko w chorucach i concertach I generacji.

Wyłącz radio, i przy wciśniętym TP włącz radio, będzie tam możliwość ustawienia poziomu głośności po włączeniu radia.

Widzę także żeś z Warszawy, masz do mnie około 80 km, mogę naprawić Twoje radio, wymieniając procesor na nowy. Daję 2 lata gwarancji na poprawną regulację głośności.

Opublikowano

jakie koszta kolego.póki co to bym sobie jak sie rozgrzeje(-16st i długo potrwa)ustawił troche ciszej przy właczeniu a pożniej myslal o wymianie?właśnie o taką odpowiedz mi chodziło.dzieki

Opublikowano

ok widziałem i myślałem nad tym.dam znać jak bede miał sie wybrać?jakieś zniżki dla klubowiczów? :gwizdanie: