Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wymiana deski rozdzielczej , konsoli w B6,B7.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: bawił się ktoś w wymianę deski w B6 lub B7 ? może ma ktoś jakieś fotki linki ? Za wszelkie info. z góry wielkie dzięki :hi:

Opublikowano

ja kolego robiłem przekładkę to po wymianie wnętrza z b7 nie pasowało mi aby mocowanie poduszki pasażera ale troszke pokombinowałem i działa a deska jest zamontowana bardzo prosto odkrecasz listwy ozdobne pózniej obudowe pod nogami i schowek i lecisz ze sróbkami od deski najlepiej by było jeszcze kierownice wypiac jak cos pisz pozdro :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja kolego robiłem przekładkę to po wymianie wnętrza z b7 nie pasowało mi aby mocowanie poduszki pasażera ale troszke pokombinowałem i działa a deska jest zamontowana bardzo prosto odkrecasz listwy ozdobne pózniej obudowe pod nogami i schowek i lecisz ze sróbkami od deski najlepiej by było jeszcze kierownice wypiac jak cos pisz pozdro :cool1:

Czyli z B7 nie podchodzi do B6 ? co jest z tym mocowaniem poduszki jest inne ?

Opublikowano

Gdzies juz było o tym pisane, deska podchodzi tylko trzeba wyciąć jakiś plastik bo w B6 jest inna poduszka troszke ale wszystko idzie bez problemu przerobić.

Opublikowano

Ja kolego rozwierciłem otwory przy mocowaniu poduszki zrobiłem jajowate no i załozyłem dodatkowo podkładki aby była wieksza powierzchnia trzymania i po bólu:)

Opublikowano
  • Autor

A co myślisz o deskach po regeneracji ?

Opublikowano

Ja niewidziałem deski po regeneracji tak ze nie mogę sie wypowiedzieć na ten temat liczę na kogoś kto cos takiego widział lub robi:) :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Tu jest taka po regeneracji http://moto.allegro.pl/item886657143_deska_rozdzielcza_konsola_audi_a4_01_07_krakow.html

cena w porównaniu do innych super a ja chcę tylko zmienić u siebie na czarną a mam szarą :)

Opublikowano

wyglada bardzo ładnie jak by ten gość z aukcji więcej zdj mógł wysłać to wiesz można by zobaczyć czy da sie cos zauważyć czy jest jak oryginał i w całości ten sam odcień i nie ma żadnych wzniesień i dolin:)

Opublikowano
  • Autor

wyglada bardzo ładnie jak by ten gość z aukcji więcej zdj mógł wysłać to wiesz można by zobaczyć czy da sie cos zauważyć czy jest jak oryginał i w całości ten sam odcień i nie ma żadnych wzniesień i dolin:)

Hmm racja :) do kraka mam blisko podjadę zobaczyć :)

Opublikowano

o no i ocenisz i opisz na forum co i jak Pozdro :)