PABLO Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Autko coś jak moje Wyciąłeś kata? A co z sondą lambda? Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: Ja robiłem... I :?:
Korzeń Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Autko coś jak moje Wyciąłeś kata? A co z sondą lambda? Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: Ja robiłem... I :?: moje 2.8 vs 1.8T Bryni zrobione na 193 kuce. Start łeb w łeb, później wydaje mi się że przy wyższej prędkości odchodziłem na długość auta. Są filmy na YT :gwizdanie:
wicek2.8 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Autko coś jak moje Wyciąłeś kata? A co z sondą lambda? Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: Ja robiłem... I :?: moje 2.8 vs 1.8T Bryni zrobione na 193 kuce. Start łeb w łeb, później wydaje mi się że przy wyższej prędkości odchodziłem na długość auta. Są filmy na YT :gwizdanie: :> no to wątpliwości rozwiane :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi