denveco Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Co ta ekipa ze Szczecina tak wymarła. Jakiś spot można by było wykombinować... Pisał by się ktoś np. za tydzień w niedziele??
prezesik Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ekipa wymarla bo niunia sprzedana teraz inna flota stoi pod domem wysłane ze szmatsunga
Rederyk78 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Za tydzień w niedzielę będzie 1 listopada.
denveco Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Ooo nie zwróciłem na to uwagi... to może w sobotę albo w niedzielę ale tydzień po święcie zmałych czyli to będzie chyba 8go.
CORNEK Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wyjątkowo w ten weekend odbędzie się aż kilka imprez motoryzacyjnych, informacje i zaproszenia oczywiście są na facebooku ale nawet ja straciłem w tym orientację dlatego założyłem ten temat żeby była rozpiska ułatwiająca :-) 05.12.2015 g.20:00 Chociwel: Audi Klub Szczecin organizuje integracyjny spot dla wszystkich marek, "Witam. Chcieli byśmy zaprosić wszystkich motomaniaków na Mikołajkowego Spota!! Nie ważne czy masz Audi czy fiata, zapraszamy wszystkich maniaków motoryzacji!! Przebierajcie się za mikołaja/mikołajki/renifery, przebierajcie swoje auta i wpadajcie! Zrobimy wspólne ognisko by nikt nie zamarzł! A o pólnocy z soboty na niedziele ( z 5 na 6 grudnia) wyruszymy wszyscy na Szczecin. Zapraszamy !!" 05.12.2015 g.23:00 C.H. Ster ul. Ku Słońcu Nocna Jazda Szczecin "Długo oczekiwany i obiecany SPOT NJS już w tę sobotę! Po staremu, jak za dobrych czasów. Spot, przejazd, foty. Start: 23:00 Gdzie: Parking C.H. Ster na Ku Słońcu Przejazd: 23:45 Trasa przejazdu: CH Ster - Europejska - Mieszka I - Aleja Piastów - Aleja Wojska Polskiego - Szafera - Parking Arena Azoty W głębi serca wierzymy, że frekwencja dopisze i wrócą czasy dobrej Nocnej Jazdy Zapraszajcie znajomych, niech wszyscy się dowiedzą o spocie! Przyjechać może każdy. Czekamy Jeśli macie pytania - piszcie na stronie wydarzenia. DO ZOBACZENIA NA MIEJSCU!" 06.12.2015 Niedziela g.12:00 Chociwel - Driftingowe Mikołajki, organizuje tradycyjnie Drift Szczecin 12.12.2015 g. 18:00 Top Shopping Szczecin Słoneczne, Illegal Szczecin "Siemanko! Pragniemy zaprosić wszystkie grupy ze Szczecina, oraz każdego fana motoryzacji na ostatni CarShow w tym roku w Szczecinie. Wiemy, że większość z Was posiada już sety zimowe, ale chyba każdy z uczestników będzie brał to pod uwagę. Dawno nie było wydarzenia, gdzie każdy z fanów motoryzacji z naszego miasta mógł przejść się po parkingu i pogadać o projektach. Ubierajcie się ciepło, bierzcie termosy, przyjeżdżajcie, róbcie zdjęcia, pytajcie i bawcie się dobrze! (y)" :-)
KoSiaK8891 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 szczecin i okolice wymarł ponieważ albo ktoś zmienił auto albo ktoś zmienił pracę i wyjechał za granicę i w taki prosty sposób ludzi już nie ma i grupa szczecińska po prostu wymarła śmiercią naturalną
prezesik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dokładnie ja już stajnia Opel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoSiaK8891 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 no właśnie co prawda marka nie ma znaczenia tu chodzi bardziej o ludzi ponieważ my jeszcze czasami się spotykamy starą ekipą mimo tego że nie którzy nie mają audi
Cysiu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 a ja odgrzeję kotleta ktoś jeszcze gdzieś się spotyka z naszej starej ekipy??
denveco Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Z kotleta to chyba zrobi się zgnilizna. Można by się spotkać... O ile dobrze pamiętam to na Azotu Arena w weekend ma być Motoshow. Dobra miejscówka i oprawa na spota
arturek986 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jak coś to ja jestem chętny się spotkać na jakiegoś spota
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Z chęcią również podjadę jak tylko dopieszczę moją Audiczke Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez sebcia0611
Cysiu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Denveco ty nadal tym czerwonym A4 latasz??
denveco Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tak nadal tą czerwoną A4 / fake S4
Cysiu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 z tego co pamiętam masz całego w kolor, masz gdzieś jakieś fotki
Cysiu Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) widzę że forum rzadko odwiedzane hehe Edytowane 1 Maja 2016 przez Cysiu
misiek95 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Siema miał by ktoś chwile żeby oblukać mi auto? zabytkowe audi, przez telefon idealne a nie chce sobie zrobić wycieczki bo jednak kawałek mam Stargard Szczeciński
prezesik Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Jak coś to może w piątek [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
denveco Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Co do fotek to chętnie i nawet by się spotkać, tylko muszę ogarnąć kwestie progów od S4. Pomalowane w kolor już czekają na montaż, z tym że nie bardzo wiem jak się za to zabrać by miało ręce i nogi.
Rekomendowane odpowiedzi