Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sobota za tydz zeby martinez sie zalapal i moze byc miedwie ale rozwazmy np insko tez tylko niewiem jak tam z miejscem zeby wiecej autek stanelo napewno jest duzy parking ale paredziesiat metrow od jeziorka co o tym myslicie??

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakby co to moze zwerbuję mojej panny kuzyna ze swoją A4 :) Insko dla mnie też jest ok :) dla mnie wzystko jest ok nawet nad morze mogę lecieć :) z Wami:) hehehe za długo nie byłem na żadnym spocie :) myślę że powinniśmy powoli zbierać ekipę na I zlot do śniatowa :) heheheheh

Opublikowano

ok to robimy liste kto sie pisze na wypad nad jezioro i odrazu kazdy pisze propozycje jeziora i wtedy wiekszosc glosow zadecyduje :)

Opublikowano

1. Martinez - Miedwie

Opublikowano

1.<b>Martinez1980</b> - Miedwie

2.<b>Maciej8891</b> - Miedwie

3.<b>Spiidy</b> - Miedwie

4.<b>Cor72z</b> - Miedwie

5.<b>Aruzzz</b> - Miedwie

Opublikowano

1.Martinez1980 - Miedwie

2.Maciej8891 - Miedwie

3.Spiidy :good: ^

tylko pokazcie na mapce google dokladna lokalizacje miejsca w ktorym sie mamy spotkac bo nie wszyscy pewnie wiedzą co gdzie i jak

Opublikowano

widzialem Cie dzisiaj na rogu wojska polskiego w strone AR

Opublikowano
  • Autor

Siema Martinez :tongue4: ja bym w sobotę też był :>

Opublikowano

Jak na Miedwie to i może ja się bujne :P hihi tylko co tam mozna zrobic nie wiem ale ok ;) ale z wami sie coś wymyśli :]

Opublikowano
  • Autor

ryby połapać :>

Opublikowano

Hehe spoko jakiegoś patyka do moczenia w wodzie znajdę w piwnicy x:DP gorzej z robalami :P

Opublikowano

<b>Aruzzz</b> jakiegos grilla sie zrobi :) jak bede mial drewno to i jakies ognisko mozna walnac :) tylko teraz mam panowie pytanie czy jedziemy na glowna plaze czy jedziemy na jakas dzika ? no i napiszcie czy ktos przyjezdza sam czy z Paniami to moglo by sie wymyslec jakas atrakcje typu np pilka do siatki czy cos w tym stylu :)

Opublikowano

No spoko a czy na głównej plaży to nie za duży przypał z tym ogniskiem ?:P hehe

Opublikowano

na glownej czy ja wiem jest tam taki ladny placyk po bylym boisku to tam sie wtedy stanie samochodami jak bedzie mozliwosc wjazdu i tam zrobimy ognisko grilla i bedzie mozna pograc w siatke w pilke ja tam wezme jakies 2 siedzonka w razie co jak by dziewczyny jechaly to zeby mogly gdzies usiasc :)

Opublikowano

Jak tak to ok :P mi pasuje :) zeby jesczze pogoda byla fajna :P to ta siatka może być dobrym pomysłem :)

Opublikowano

No aby pogoda dopisala;] W takim razie miejscowka ustalona jak wszyscy sie zgadzaja- miedwie.

Dopisuje sie do listy:

1.Martinez1980

2.Maciej8891

3.Spiidy

4.Nochal

5.Cor72z

6.Aruzzz

Opublikowano

no wlasnie wiec dlatego ja ogarne pilke do siatki postaram sie tez jakies drewno ogarnac na ognisko w razie co :) a wiec czekam dalej na chetnych i czy beda sami czy z kobietami :)

Opublikowano

Nooooooo superowo mi się trafiło że akurat przyjechałem i spota kręcimy :)Cor72z fakjnie ze sie pojawisz:) fajniue ze poznam też nowych :) ludzi. Co do Kobitek, no ja kurde bez swoich cycków niestety nie dam rady sie ruszyć one, do mnie na stałe przyrosły tam gdzie ja to i Ona :) wiec ja bede ze swoim terrorystą :)poza tym możecie wziąć sobie zapasowych driverów:) to sobie jakieś PIFKO strzelicie:) heheheh. super sprawa z siatką :D Brać sanki :)???chyba wodne :)

1.Martinez1980-with Kate terrorist

2.Maciej8891

3.Spiidy

4.Nochal

5.Cor72z

6.Aruzzz

7.Radek-Renifer

8.Baryła

Dobrze by było podzielić między siebie jakieś drobne partie. Skoro Maciej8891 bieże drewienko to ja zaopatruję nas wszystkich w brykiet i postaram sie w jednego grilla. Ktoś może kupić np. podpałkę jak chce heheheh.

dam jeszcze znac czy na 100% potem wpisując na liste:

Piątek A6

Mario A4

Majkel A4

Opublikowano

no to w sumie wszystko ustalone spot odbedzie sie dnia

<b>10.04.2010r (sobota) o godzinie 12.00 (w poludnie :P ) nad jeziorem miedwie</b>

ja postaram sie zabrac jakas pilke do siatki i troche drewna na ewentualne ognisko oraz jakies 2 krzeselka zeby dziewczyny mogly sobie usiasc :)

Opublikowano
  • Autor

wszystko pasuje :> umawiamy się pod Mc'Donaldem o 11.30 ???