Inkognito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam niedawno oberwał mi sie katalizator (cos w nim dzwoniło) wiec pojechałem go wyczyścić wycieli go opróżnili i wstawali z powrotem pustą puszkę jest to a4 z 96 roku 1.8 125 koni co to zmienia prócz dźwięku?? czy mogą być jeszcze jakieś problemy czy może lepiej w to miejsce wstawić jakaś strumienice jak tak to jaka??? przepraszam jeśli ten temat juz był!
GRazny Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 niektórzy twierdzą że powinni wspawać prostą rurkę... jeździj nie powinno nic się stać oprócz dźwięku - a jak to będzie męczące to wspawać rurkę w obudowie i będzie ciszej...
Inkognito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 teraz jest taki śmieszny dźwięk hehe prawie jak polonez:P ale to mi nie przeszkadza a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia??
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 musi ci za***iście brzeczeć jak puszczasz gaz , fachowcy powinni w to wspawać rurke. a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia?? nie kombinuj wstawiaj rure , daruj sobie strumienice ,tylko w Golfach III i Calibrach stwierdzono przyrost mocy na strumienicy , oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone , działa to tylko w takim zestawieniu.
GRazny Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 teraz jest taki śmieszny dźwięk hehe prawie jak polonez:P ale to mi nie przeszkadza a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia?? ogólnie na forum nie polecane... sam miałem w skodzie 1.4 i mi nie przeszkadzało... żadnych plusów nie zauważyłem tylko w Golfach III i Calibrach stwierdzono przyrost mocy na strumienicy , oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone , działa to tylko w takim zestawieniu. mam nadzieję że Dawid to prawidłowo zrozumiał :gwizdanie: przeciez magnetyzery to pic na wodę. wiekszej ściemy nie bylo od lat w swiecie motoryzacji a nie mówiłem...
endriuu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 teraz jest taki śmieszny dźwięk hehe prawie jak polonez:P ale to mi nie przeszkadza a co myślicie nad strumienicami czy to sa dobre rozwiązania i czy to cos poprawia?? poprawia ale nie w 1.8. spokojnie mozesz wspawac rurke.[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 12:58_________________________________________________ oczywiście magnetyzery tez musiały zostać założone przeciez magnetyzery to pic na wodę. wiekszej ściemy nie bylo od lat w swiecie motoryzacji
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 mam nadzieję że Dawid to prawidłowo zrozumiał :gwizdanie: Dawid pewnie zrozumiał endriu juz niestety nie
Inkognito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ok dzięki czyli wszystko wiem czyli zrobili mi to jak zwykłe patałachy dobrze ze dałem tylko za to 30 zł) czyli aby pozbyć sie tego śmiesznego dźwięku rurka w środek i po sprawie... wielkie dzięki
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ok dzięki czyli wszystko wiem czyli zrobili mi to jak zwykłe patałachy dobrze ze dałem tylko za to 30 zł) czyli aby pozbyć sie tego śmiesznego dźwięku rurka w środek i po sprawie... wielkie dzięki ja w adeerze tez miałem wycięty katalizator , ale nie zostawiłem puszki tylko wywaliłem cały i wstawiłem rure 2" , dzwięku/brzęczenia nie było
FAFAL Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja w adeerze tez miałem wycięty katalizator , ale nie zostawiłem puszki tylko wywaliłem cały i wstawiłem rure 2" , dzwięku/brzęczenia nie było Tylko wtedy mogą być problemy podaczas przeglądu. A nie lepiej kupić coś tylko przypominającego kata i wspawać?
Inkognito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 z rozbebeszeniem i wstawieniem rurki raczej nie ma dużo pracy wiec po co jeszcze wydawać pieniadze.??
Rekomendowane odpowiedzi