prodi5 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mam taki problem nie wiem czy do tego dzialu . Auto postalo 4 dni na mrozie akumulator padl he he i teraz mam problem z radiem poniewaz wlacza sie bo widac ze wyswietlacz sie podswietla ale nic sie na nim nie pojawia czasem jedna kreska albo dwie . Czy to wina mrozow czy cos innego dodam ze dzialalo spoko przed tym
I r o Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 jeżeli masz ori radio to może wystarczy wpisać tylko klucz
lilianatoja Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dokładnie - radio się "rozkodowało" :gwizdanie: i teraz trzeba zapodać pinkod do tego konkretnego odbiornika
fabi_wgw Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak by radio się zakodowało, to była by jakaś informacja na wyświetlaczu. Czy to napis SAFE, czy pytało o kod. Tu kolega ma ciemny wyświetlacz, czasami jedna linia się wyświetla. Przy niskim napięciu zasilania mogło radio "zawiesić się", proponuję odłączyć go od zasilania, chwilę odczekać i podłączyć.
prodi5 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Fabi jest dokladnie tak jak mowisz sprobuje odlaczyc i zobacze thx
lilianatoja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fabi jest dokladnie tak jak mowisz sprobuje odlaczyc i zobacze thx i jak tam radyjko?
prodi5 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Kurde odlaczylem i nic dalej to samo macie jakies pomysly co to moze byc?
prodi5 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Radio ogrzane i nic chyba bez wizyty u elektryka sie nie obejdzie he he
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a ten aku w aucie to masz ok? spróbuj z innym zródłem zasilania
prodi5 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Akumulator jest spoko mowie czerwony jest wyswietlacz tylko nie wyswietla liter po prostu czerwono swieci i nic wiecej
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no może problem jest z wyświetlaczem, radio jest w pozycji safe tylko tego nie widać ja mam na wyświetlaczu brak niektórych rządków pixeli i czasami nie widać co jest wogóle napisane
prodi5 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 No pewnie tak chyba lepiej nowe kupic a to do kosza he he[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 09:19_________________________________________________Hm dziwne wczoraj wbilem kod i o dziwo radio zadzialalo choc wyswietlacz dalej czerwony i nic nie wyswietla
bish - kopt Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 no widzisz, a jednak dalej nic nie widzisz - na wyswietlaczu , a radio działa
Rekomendowane odpowiedzi