maciekpolanica Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Planuje kupić B6 w avancie z przerysowana prawa strona (przedni błotnik, przednie drzwi i tylne drzwi). Jest to do zrobienia ale musiałbym walić kit na drzwi, a tego nie chce robić wiec będę szukał igiełek:) Czy ktoś się orientuje czy drzwi w avancie różnią się od sedana (chodzi mi o sama konstrukcje elementu lakierowanego bo z tego co mi się wydaje to ramki szyb są inne). Jeżeli tak to czy z wersji angielskiej tez będą pasować?? Przeszukałem cale forum i znalazłem taki temat ale dotyczący B5:( Może w czwartek już będę miał autko:) Z góry dzięki wszystkim za odpowiedz:)
wojti78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zdaje mi się że poszycie drzwi jest takie same , a co do angielskiej wersji to będzie pasowało
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Drzwi sa takie same w sedanie i w Avancie ramka i prowadnica jest troszkę inna w Avancie niż w sedanie ( w Etce jest rozróżnienie ) mowa oczywiście o tylnich drzwiach drzwi z Anglika nie różnią sie od europejczyka
Rekomendowane odpowiedzi