marcin j Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Przedstawiam już prawie ukończoną moją wiertarke do jazdy off road . Silnik 1.6 , 16v , 100 KM benzynka Naped 4x4 , reduktor Wyposażenie : -walizka kluczy - siekiera - łopata Mody : -pełny przegląd , i serwis z wymianą wszystkich pasków i płynów , olejów filtrów itp. -podniesiony na zawiaeszeniu ok 10 cm - mocniejszy most przedni z Grand vitary 2.5 v6 -zderzak przód pod wyciągarkę -wyciągarka 12000 lbs , 5.5 tony z 30 m liną stalową 9mm - opony 30 cali - 2 halogeny dalekosiężne przód - ściągany pług zostało jeszcze : -linki (odciągi) do ochrony przed gałęziami - dodatkowe oswietlenie przód i tył - zrobienie zderzaka stalowego tył - dystanse do felg
marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 jak jest możliwość to prosze moda o zamazanie tablic , bo zapomnialem [mod]Możesz to sam zrobić - zamaluj i wstaw ponownie zdjęcia[/mod]
lapek85 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 wozik w sam raz do zabaw w terenie, a teraz idealnie sprawuje sie w warunkach zimowych
marcin j Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 no tak odsniezanie stalo sie milsze , pisales pw, zawias nie urusł 10cm, mysle ze ok 8cm, 9 cm nie mierzyłem, [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 14:30_________________________________________________tak naprawde vitara jest autem , które podnieść nie jest łatwo. Calmini kosztuje wiaderko $$$, ja robiłem na zasadzie przepisu z forum suzuki
ajax Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No kolege pojeepalo! Sam chcialem zakupic jakiegos offa ale boje sie, ze skoncze na zakupie i nie bede mial czasu na jazde :/ Wez mnie na stopa do lasu Gratki!
marcin j Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 No kolege pojeepalo! Sam chcialem zakupic jakiegos offa ale boje sie, ze skoncze na zakupie i nie bede mial czasu na jazde :/ Wez mnie na stopa do lasu Gratki! na początku założeniem było kupno gotowego auta off , ale samam frajda jest właśnie w budowaniu takiego auta, patrzysz jak z niewinnej małej terenówki robi się małe lekki potworek, jeszcze nie jest tak jak bym chciał, zobaczymy co czas pokaże, zdjęcia nie oddają tego efektu, chętnie moge przewieź :> , i oczywiście zachęcam do kupna
Rekomendowane odpowiedzi