niuniek222 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam! Od pewnego czasu (od okolo 1,5 miesiaca) zauwazylem, ze podgrzewanie szyby mi sie nie wylacza tylko jak wlacze to caly czas sie swieci. Czym to moze byc spowodowane? Czy moze tym, ze jest niska temperatura? Jak to juz u Was z tym podgrzewaniem. Zaznaczam, ze kiedys sie to samo po jakims czasie wylaczalo.
steve69 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam! Od pewnego czasu (od okolo 1,5 miesiaca) zauwazylem, ze podgrzewanie szyby mi sie nie wylacza tylko jak wlacze to caly czas sie swieci. Czym to moze byc spowodowane? Czy moze tym, ze jest niska temperatura? Jak to juz u Was z tym podgrzewaniem. Zaznaczam, ze kiedys sie to samo po jakims czasie wylaczalo. Zapoznaj się z tym wątkiem: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113359.msg1339378#msg1339378 -- Pozdrawiam. Sławek
niuniek222 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dzieki Kolego, czyli jak jest ponizej zera podgrzewanie sie samo nie wylaczy. Zatem trzeba pilnowac zeby nie przegrzac szyby gdyz moze peknac. Pozdrawiam.
fayera Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To zależy ile czsu jechałeś(chodzi mi o czs)Przy niższej temperaturze długo to trwa.
niuniek222 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Czesto jezdze takie trasy ktore trwaja ok 1 godzinke i mimo wszystko sie nie wylacza.
Zmija Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 To ja sie podepnę tylko z innym problemem. Otóż ogrzewanie wcale niechce mi sie włączyć jakby to wytłumaczyć jak wcisnę i trzymam przycisk od grzania to świeci ta żółta lampeczka ale jak tylko puszczam odrazu sie wyłącza. czy ktoś wie co to może być? zepsuty przycisk?
marionozzo Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wymiana przełącznika uszkodzona zapadka która odpowiada za zatrzymanie włącznika w odpowiedniej pozycji
Zmija Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 A czy to skomplikowana i droga rzecz:>? sam przelacznik wystarczy wymienic?
bin85 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Jaka zapadka? przecież grzanie szyby jest na klimatroniku i są tam mikro styki, problem może leżeć w samym panelu klimatronika może jakieś zimne luty.
Zmija Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 acha wiec najlepiej bedzie jak przejade sie z tym do elektronika jakiegos
Rekomendowane odpowiedzi