sivy79 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam.Mam przetarte przewody (klimy) łaczące sprezarke z zbiorniczkim sa one w kazdym badz razie gumowe.Wiem ze to juz jest to koszt okolo 400zl wlacznie z nabiciem klimy.Ale mam pytanie czy jak nie uzywam klimy czy moge cos w niej spieprzyc.Piszcie Panowie bo nie chce chce naciagnac siebie na wieksze koszta.
pre_pl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie zostawiaj nienabitej klimy, napraw to lepiej....
Gość Iceman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 dostaje sie w ten sposób syf i wilgoc do instalacji klimy i moze byc pozamiatane
berciu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 miałem przez rok nie nanitą klimę - tak kupiłem, wszystko wyglądało ok, kupiłem chłodniczkę, nabiłem i poszła - sprężarka jakoś głośno chodziła i pochodziła tydzień lepiej zrób to
sivy79 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzieki chlopaki za rady.mam tylko nadzieje ze na tych przewodach sie skonczy.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi