.i.KALI.i. Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Na jednym z filmików widać jak .i.KALI.i. daje znak do startu, wiec Nasi tam bywają, ale sam nie wiem gdzie materiał z przed jakiś 2 lat o ile dobrze pamiętam. ale fakt faktem, że filmiki pierwsza liga
Buba Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 stare. teraz chyba jakies nowe powstaly bo trailera widzialem kiedys
ktokolwiek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 W każdym razie to poniekąd wyjaśnia czemu to RS4 tak długo sie sprzedaje (z póltora roku chyba już) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11123757 Potencjalnego nowego właściciela przeraża pewnie to katowanie na wyścigach, heh
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 czemu katowanie ? przecież do tego ten samochód jest
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 czemu katowanie ? przecież do tego ten samochód jest dokładnie
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A kto to zrozumie mi powiedzcie, że to w końcu auto sportowe i nie zaszkodzi mu, jak czasem mu się powstawia?? Niestety dziś nawet jak zmienisz zderzak na bardziej sportowy, to Ci powiedzą, że tuningowany, więc pewnie w p...ę dostawał... Nawet jak to będzie 126p, albo trabant..
ktokolwiek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Spoko luzik Panowie, miałem na myśli to że ja to wiem, wy to wiecie, ale potencjalny kupiec niekoniecznie, i tyle w temacie
krzyniek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 materiał z przed jakiś 2 lat o ile dobrze pamiętam. min sprzed dwóch lat jak ktoś wie gdzie to znajdzie nowsze produkcje :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 materiał z przed jakiś 2 lat o ile dobrze pamiętam. min sprzed dwóch lat jak ktoś wie gdzie to znajdzie nowsze produkcje :gwizdanie: A gdzie ...daj na P.W.
PRZEEMAS Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Przecież masz w pierwszym poście... http://www.adrenalinemotorsport.pl/
Rekomendowane odpowiedzi