Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Mętny płyn w zbiorniczku układu chłodzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: zaglądam dzisiaj do zbiorniczka z płynem i zobaczyłem, że płyn nie jest jak do tych czas przejrzysty tylko mętny :confused4: co to może oznaczać? Niedawno miałem płukany nagrzewnice i zmieniany płyn czy to może być przyczyna że jeszcze nagrzewnica za syfiła mi płyn? Proszę o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

co ty masz z tym autem dziennie cos :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Po prostu lubię Grzebać i żeby było wszystko ok :good: a po drugie lubię zadawać pytania hehe. A tak poważnie to wszystko jest ok oprucz ogrzewania i chce to zrobić ale pogoda mi nie pozwala :confused4: a na garaż nie mam co liczyć. I byłem w zakładzie i mi płukali nagrzewnice było lepiej ale kurtko więc chce wymienić nagrzewnice. I dzisiaj zaglądam w zbiorniczek i płyn nie jest taki jak być powinien od czego tak może być? Źle wypłukali nagrzewnice? I syfi mi płyn?

Opublikowano

Po prostu lubię Grzebać i żeby było wszystko ok :good: a po drugie lubię zadawać pytania hehe. A tak poważnie to wszystko jest ok oprucz ogrzewania i chce to zrobić ale pogoda mi nie pozwala :confused4: a na garaż nie mam co liczyć. I byłem w zakładzie i mi płukali nagrzewnice było lepiej ale kurtko więc chce wymienić nagrzewnice. I dzisiaj zaglądam w zbiorniczek i płyn nie jest taki jak być powinien od czego tak może być? Źle wypłukali nagrzewnice? I syfi mi płyn?

nigdy w 100% nie wypucujesz nagrzewnicy,może reszta rozpuszczonego(przy płukaniu)syfu robi bajzel
Opublikowano
  • Autor

No to by było dobrze porostu jak wymienię nagrzewnice niebawem to wymienię płyn i będzie ok. A zabieram się do wymiany nagrzewnicy i dużo zadaje pytań żebym nie miał niespodzianek i wszystko poszło mi w miarę ok. Te forum bardzo mi wszystko ułatwia i z tego powodu SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE I POZDRAWIAM. :notworthy:

Opublikowano

A Vga podpinałeś? Może to wina termostatu bądź czujnika cieczy chłodzącej.[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 13:55_________________________________________________

A Vga podpinałeś? Może to wina termostatu bądź czujnika cieczy chłodzącej.

Opublikowano

A Vga podpinałeś? Może to wina termostatu bądź czujnika cieczy chłodzącej.

...co brudny płyn????? :no: :no: :no: :no:

• 2 lata później...
Opublikowano

Podepnę się i odświeżę pytanie. Też mam mętny płyn chłodniczy, temperatura ok, trzyma idealnie, temp. zamarzania też w porządku. Też macie mętny płyn? Czemu taki jest?

Opublikowano

Ja się kiedyś we francuzie skusiłem na jakiś za***isty dodatek do chłodnicy. Efekt był taki że nagrzewnica do wymiany a cały układ płukałem kilka razy bo taki syf się zrobił :facepalm: Wszystko było mętne i rdzawe... :facepalm: