Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] A4 1.8 T Poznan doktor-felga.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem ale z tylu robilem wszystko w czarfny maty i nie chcialem zostawiac przodu w chromie:P jak wszystko to wszystko :) moze sikne same znaczki w metalic zeby troszke sie odroznialy od atrapy

Opublikowano

Ładne cacko felga również ładnie kontrastuje z autem :hi: może swap na 300 kucy :kox: ?

Opublikowano

felga 18 na zime - ambitnie :) - ale kozak jest :decayed:

jak chcesz 20" na lato to mam z a8 sline - u mnie w temacie sa fotki :) sa na sprzedaz po cenie nizszej niz na allegro

300 kuni nie ma co robic, bo to automat, jakby byl manual to wtedy nie trzeba swapowac zeby z AVJta zrobic "czysta" kuni

Opublikowano
  • Autor

20" za duzo, mailem ostatnio zalozne llorinser lm6 20" jak mialem go sposzczonego na ziemi i ledwo szlo skrecac hehe mam je na allegro wystawione:) W sumie teraz go podnioslem alej ednak niezawodna jest 19" nie za duza, nie za mala, tylko musze cos ciekawego wysmyczyc:)

Opublikowano

zdjęcia w dzień o to mi chodziło :kox: też chyba wszytko ze znaczkami na czarno pójdzie :gwizdanie:

powiedz mi jeszcze tylna listwę na zderzaku też malowałeś czy ori czarna była?

Opublikowano
  • Autor

tez malowalem :) na szczęście obwódki wokół drzwi(ramek drzwi) byly czarne wiec niemusiałem wymieniac:)

Opublikowano

a udalo ci sie moze zdjac ta listwe, bez zdjemowania zderzaka?

Opublikowano
  • Autor

spoko, ja to wlansie tak zrobilem, ona jest wciskana, musisz powoli zaczac od jednej strony i plaskim podwazyc wciski, za zderzak sie wogole nie bierz.[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 16:28_________________________________________________A tak to sie kreci :)

Opublikowano

qr** pięknie to wygląda.... ale ja mam wszystkie dok lakładki w srebrze... i w powiązaniu z takimi ślicznymi felunkami było by kiczowato chyba co??? dajcie opinie bo jak coś to bym wziął ten felunek.... :naughty: bo mi sie podoba po ujjjju :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak srebne to tym bardziej pasuje, wkoncu felga jest z wierzchu polerowana czyli srebna :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Dla mnie bomba:)