Gość Keżor Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Kezor wszystkim robisz prezenty w postaci VT ;> wiec ja dla ciebie tez cos mam .... delikatne mody tak na szybko (10 min) mysle ze powinny sie podobac niestety nic nie widać , a jestem ciekaw co wyskrobałeś
Nowak_zg Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 hm dziwne :/ ykk wczoraj widzial no wiec daje link do obrazka http://storage.imajr.com/tuned_422953.jpg?Signature=9SMeT7Kr1c8W7GYU7FGUdmTPMPo%3d&Expires=1194169752&AWSAccessKeyId=0ZZ1GFDJRNG9E0HT2A02 napisz czy dziala ykk mi wczoraj doradzil aby jeszcze progi pomalowac w kolor nadwozia ale zabraklo mi talentu do tego wiec musisz to zrobic sam bo ci to lepiej chyba jednak idzie
Gość Keżor Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 z tego co widze to tylko szybki czorne i fele 20" no spoko. ale na wiosne planuje 18ki jakieś , na szyby mi szkoda kasy z tyłu już mom inne lampki z przodu zrosztą też, nawet migacze mi sie zmieniły ba nawet dom mam już otynkowany ale dzięki panowie za wizualke :oklaski:
Przemo 78 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 ladniusi ten twoj sedanik pozdro
Nowak_zg Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Kezor i gleba ;> i jeszcze tylne swiatla cale czerwone. teraz od 2h sie bawie z moim zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy (moj pierwszy powazny VT robie hehe)
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 z tego co widze to tylko szybki czorne i fele 20" no spoko. ale na wiosne planuje 18ki jakieś , na szyby mi szkoda kasy z tyłu już mom inne lampki z przodu zrosztą też, nawet migacze mi sie zmieniły IMO czarne szyby wygladaja ladnie, ale na czarnym aucie. Nowe przednie lampki masz wreszcie fajne, ale zrobze chopie cos z tym zderzakiem
Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 IMO czarne szyby wygladaja ladnie, ale na czarnym aucie. Nowe przednie lampki masz wreszcie fajne, ale zrobze chopie cos z tym zderzakiem hiehie, sie naucze jeździć to zrobie haha a tak na poważnie to nigdy nie ma czasu żeby oddać na tydzień auto do lakiernika a tak wygląda autentycznie jakbym chciał sprzedawać :polew: no i mom burza mózgów czy kupować po lifcie zderzak czy malować
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Na tydzien? Moje stalo u lakiernika 3 dni (2 zderzaki, 2x progi boczne).
M@rk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Kezor wrzuc jeszcze zdjecie tego zderzaka z S-line to teraz to naprawde rasowo Ci wyglada ta
Gość Keżor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 pozwoliłem sobie odświeżyć temat kilkoma fotkami
Flyer Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Keżor, bardzo fajne foty, big up! Co sie stalo z Twoim zderzakiem od S?
Nowak_zg Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 no no Kezor pieknie ten xenon wyglada ... na tej fotce co sie swieci xenon i pomaranczowy kierunek ( ta fotka wymiata ) wyglada jak jakas wersja USA :oklaski: a powiedz ile masz Kelwinow ? 6000k 8000k ? bo po tych pierwszy fotkach bym powiedzial ze masz z 10 000k reszta pozytywnie .... a i jakies tekie fotki profesjonalne... uszysz sie fotografowania ?
Iverson Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 jak ja lubię takie fotki....supcio!!! ja bym jeszcze 2 rzeczy zrobil-zawias i polerka fajek z tyłu i wszystko si wygląda.... :th:
Gość Keżor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Co sie stalo z Twoim zderzakiem od S? niestety miałem kilka innych wydatków i nie mogłem go zatrzymać 6000k 8000k ? bo po tych pierwszy fotkach bym powiedzial ze masz z 10 000k 14000 :gwizdanie: a i jakies tekie fotki profesjonalne... uszysz sie fotografowania ? hihi , dzięki nie ucze sie , po prostu mam statyw i aparat kompaktowy gdzie moge ustawiać różne czasy naświetlania kodak v603 ja bym jeszcze 2 rzeczy zrobil-zawias i polerka fajek z tyłu i wszystko si wygląda.... :th: :thumbup zawias czeka w garażu a fajki z tyłu faktycznie można by spolerować , ale chciałem sie pozbyć chromu całkowicie tą obwódke na około grilla i lampy w środku też chciałem lakierować na czarno
ykk Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Keżor jakie masz postojowki..? Bo widze ze ladnie pasuja do tych 14000K :th: Drugie pytanie. Co sie stalo, z tymi gumowymi listwami z drzwi..? Gdzies widzialem na necie "how to" z malowaniem ramki grilla.. A chyba nawet kiedys wklejalem to na forum.. [br]Dopisany: 27 Grudzień 2007, 14:08 _________________________________________________Mam :th: http://audizine.com/forum/showthread.php?t=103669
Nowak_zg Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kezor albo ktos inny moze wie: mam pytanko .... welur byl w a4 za doplata ? bo nieraz widze welur a nieraz taki material jak ja kiedys mialem i zastanawiam sie czy to byla opcja bezplatna czy trzeba bylo doplacic za welur .... i nigdy nie widzialem podlokietnika obitego w welurze ? bylo w ogole takie cos ?
Gość Keżor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kezor albo ktos inny moze wie: mam pytanko .... welur byl w a4 za doplata ? bo nieraz widze welur a nieraz taki material jak ja kiedys mialem i zastanawiam sie czy to byla opcja bezplatna czy trzeba bylo doplacic za welur .... i nigdy nie widzialem podlokietnika obitego w welurze ? bylo w ogole takie cos ? ja nie wiem , ale napewno nie jest to temat odpowiedni do tego pytania Keżor jakie masz postojowki..? Bo widze ze ladnie pasuja do tych 14000K :th: Drugie pytanie. Co sie stalo, z tymi gumowymi listwami z drzwi..? Gdzies widzialem na necie "how to" z malowaniem ramki grilla.. A chyba nawet kiedys wklejalem to na forum.. [br]Dopisany: 27 Grudzień 2007, 14:08 _________________________________________________Mam :th: http://audizine.com/forum/showthread.php?t=103669 postojówki to http://www.allegro.pl/item286913001_zarowki_led_w5w_hyper_power_180st_80000mcd_nowosc.html drogie ale jare gumy mi odpadały to je upier... i zeszlifowałęm te bolce dzięki wielkie za tutorial :> , musze tylko odzyskać mój grill z S4 od Murzyna i działam
Rekomendowane odpowiedzi