login642 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam! Mam pytanie dotyczące przycisku na diodzie od alarmu pod kierownicą po lewej stronie - do czego służy ten przycisk?? (dodam że mi on odpadł i niewiem czy jest sens go zakładać) Z góry dziękuje za odpowiedz
Bart-S Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Możesz zrobić jakąś fotkę? Z tego co opisałeś nie wygląda to na nic fabrycznego... Seryjnie przyciski wyłączające alarm znajdowały się w kieszeni drzwi tapicerki...
login642 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 no właśnie w drzwiach nic ni ma dzisiaj zrobię fotki to wrzuce
mk4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 niebieska dioda może bo wiem ze montowali taki alarm skodzie /audi/ i wielu innych (tą diodę można naciskać do kodowania jakiegoś.. najlepiej poszukać w dokumentach czy nie masz info o tym alarmie)
login642 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 dioda jest czerwona a wszystkie papiery mam nie po polsku więc niemam możliwości sprawdzenia
Rekomendowane odpowiedzi