Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz jeszcze trochę a twoja OOOO bedzie jak nówka z salonu bo wszysko od śrubki do śrubki masz wymienione praktycznie i bedziesz mógł nią smigac kolejne 15 lat :decayed::wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Łukasz jeszcze trochę a twoja OOOO bedzie jak nówka z salonu bo wszysko od śrubki do śrubki masz wymienione praktycznie i bedziesz mógł nią smigac kolejne 15 lat :decayed::wink4:

Ty no seryjnie dobrze gadasz :polew: jakbym sprzedawał i klient by zapytał co ostatnio bylo wymieniane to bym powiedział "wszystko" :polew:

nie wiecie jakie są mniej więcej koszta wymiany płynu hamulcowego, do wspomagania? bo przydałoby się na zimę wymienić.. ile tam tego wchodzi i jakie mniej więcej ceny robocizny za to :)

Opublikowano

ja u siebie tydzień temu zmieniałem płyn hamulcowy( przy okazji bo poszło mi uszczelnienie tylnego zaciusku ham. które ocvzywiście w sam wymieniłem :decayed:), po prostu przepompowałem litr swieżego płynu ( połyn jest tani 0,5l to koszt ok 10 pln) i powiem tak, nie wiem kiedy ten płyn był ostatnio wymieniany ale teraz hamulce taka żyleta ze szok :kox:

Opublikowano
  • Autor

a ile tam tego płynu wchodzi? ja muszę też wymienić płyny bo moj stary chyba od kiedy mamy 0000 nie wymieniał ich.. tak mi bynajmniej się wydaje :mysli:

Opublikowano

a ile tam tego płynu wchodzi? ja muszę też wymienić płyny bo moj stary chyba od kiedy mamy 0000 nie wymieniał ich.. tak mi bynajmniej się wydaje :mysli:

nie cały litr do układu hamulcowego...

Opublikowano
  • Autor

aa no to lajtowo :) a przy okazji jakie jeszcze płyny wymieniać?? wspomagania i jakieś jeszcze??

zapomniałbym o płynie do spryskiwaczy :polew:

Opublikowano

chłodniczy warto też przed zimą wymienić :cool1:

Opublikowano
  • Autor

chłodniczy miałem wymieniany jakoś w lutym to może nie trzeba??
Opublikowano

Johny żyjesz? czy wyjechałeś na Syberię fury szukać? :naughty:

heh żyje żyje , szukam powolutku autka , dziś byłem w wawie , to przy okazji oblukałem 2 fajne e46 , no ale szukam dalej :)

Opublikowano

johny powiedz słowo a ci jakieś padło skleimy :decayed:i nawet na gryyyl znaczek OOOO damy :kox:

Opublikowano

chłodniczy miałem wymieniany jakoś w lutym to może nie trzeba??

A no to jak był to nie ma potrzeby ponownej wymiany :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a jak tam Filip na studiach leci? często do do domu przyjeżdżasz? Koła już jakieś były?

ja męczę już od kilku dni pracę magisterską :angry: mam już dość :angry:

Opublikowano

a właśnie chłopaki.........co wy tam studiujecie? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja finanse i rachunkowość, specjalizacja: rachunkowość na uniwersytecie gdańskim :cool1: hehe od zeszłej soboty zapisałem się jeszcze na kurs norweskiego :guma: jak na razie to nie wyrabiam się na zakrętach ale jestem dobrej myśli :polew:

Michał a jak tam chodzi Twój VAG? testowałeś? ja też planuje kupić? ile dałeś za swój? ja też może bym już zamówił bo w sumie ojciec za każdym razem jak przyjeżdża z norwegi to płaci sporą kasę za podpięcie pod kompa a za ta cenę spokojnie pewnie kabel już się kupi :decayed:

Opublikowano

a jak tam Filip na studiach leci? często do do domu przyjeżdżasz? Koła już jakieś były?

ja męczę już od kilku dni pracę magisterską :angry: mam już dość :angry:

No od października do teraz było jako tako, ale teraz w najbliższym czasie kilka mega kół będzie i nie wiem jak to wszystko ogarnę :no: . Ale w zeszłym roku było to samo o tej porze i jakoś poszło więc teraz nie będzie inaczej. :decayed:

Ja studiuję ( w pełnym znaczenia tego słowa ostatnimi czasy :drunk::dance2:) inżynierię środowiska na UWM w Olsztynie. :wink4:

Opublikowano

no no patrze same magistry i inginiery :kox: sam musze poszczycić sie tytułem inżyniera :naughty:

VAG jak VAg nie mam porównania do innych,ale jestem zadowolony. dałem 219zł za VCDS-a 912.0

ponoć można nim wszystkie auta z tej grupy diagnozować,od starych po najnowsze.

łączy sie bez problemu,normalnie wyświetlają sie wszystkie parametry pracy. przy kodowaniu wyświetlają sie dymki z info co należy wpisać żeby mieć to czy tamto.dziś zmieniłem język z francuskiego na angielski :naughty:

wszystko mam cacy w autku,tylko nie pokoją mnie Bipy w pompkach.wiecie coś na ten temat? bo na forum jest niewiele

Opublikowano

Witam .Panowie potrzebny jest spec w augustowie lub suwałkach od audi koleżanka ma 2.5 tdi v6 i pekła jej jedna świeczka i trzeba ja wykręcic jakoś,podobno sa goscie co robią to bez robierania połowy silnika macie może jakieś namiary na takich speców ?

Opublikowano

znajomy miał ten problem.musieli ściągać głowice.

Opublikowano
  • Autor

no no patrze same magistry i inginiery :kox: sam musze poszczycić sie tytułem inżyniera :naughty:

VAG jak VAg nie mam porównania do innych,ale jestem zadowolony. dałem 219zł za VCDS-a 912.0

ponoć można nim wszystkie auta z tej grupy diagnozować,od starych po najnowsze.

łączy sie bez problemu,normalnie wyświetlają sie wszystkie parametry pracy. przy kodowaniu wyświetlają sie dymki z info co należy wpisać żeby mieć to czy tamto.dziś zmieniłem język z francuskiego na angielski :naughty:

wszystko mam cacy w autku,tylko nie pokoją mnie Bipy w pompkach.wiecie coś na ten temat? bo na forum jest niewiele

kurcze powiem Ci że myslałem że te kabelki trochę tańsze :gwizdanie: czy Ty po prostu wziąłeś takiego droższego? myślałem że za około stówkę już coś się kupi co by mi obsłużyło moje 0000 i ojca sharana :mysli:

jaką inżynierię skończyłeś?? i gdzie? :naughty:

Opublikowano

robił na litwie[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 17:52_________________________________________________tzn.nie inżynierke na litwie tylko świece :decayed: