Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

robił na litwie[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 17:52_________________________________________________tzn.nie inżynierke na litwie tylko świece :decayed:

:polew: a już myślałem że inżynierkę :kox:
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do mnnie bez niczego mozecie gadac doktorze Januszu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

do mnnie bez niczego mozecie gadac doktorze Januszu :polew: :polew: :polew:

Johny jak bez niczego to nie "doktorze" tylko "dukturze" :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dobra doktury dosyć pitolenia :wink4: opowiadać co słychać w świecie ogierów :kox:

Opublikowano
  • Autor

Karol założyłeś już lampki poliftowe?

Opublikowano

mam jeszcze rozklejone, ale doprowadzone do stanu new :naughty:, jutro moze je skleję, ale na samochód nie założe puki nie kupie hida może w przyszłym tyg. zaglądnę na anlledrogo i zrobię mały zakup :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to malujesz od razu na czarno? odbłyśniki sam regenerowałeś? czy zostawiałeś w takim stanie co były? :wink4:

jaką barwę wsadzasz? 5000k? :cool1:

jakiś koleś na forum handlował hidami widziałem miał niedrogie komplety ;) ja co raz częściej też myślę o lampkach soczewkowych i hidach bo w deszcz wieczorami albo nocą na mieście słabo się jeździ :disgust:

Opublikowano

nie ja malować na czarno nie będę, wszystko rozebrałem w drobny mak, wyczyściłem, potem nabłyszczacz do zmywarek i ręczne delikatne czyszczenie, odbłyśniki są w super stanie nic nie zmatowiałe czy wypalone :naughty: i teraz będę powoli to składał w jakąś całość :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to na spota na święta pewnie zawitają lampki? ;) soczewkę tam masz pewnie pod H7 a nie d2s no nie?

na ile do piekarnika lampy wsadzałeś?? :naughty:

Opublikowano

a hid 5000 albo 6000 jeszcze pomyślę.

Łukasz podeślij linka do kolesia z forum co handluje tym badziewem :kox:

ukończę wszystko to pokaże jak lampa wyglądała przed zabiegiem i ile miała syfu i jak wygląda po :decayed:

nie rozklejałem w piekarniku bo trochę dygałem że wyjdzie zakalec, rozklejałem opalarką, powiem tak valeo ori jest zajedwabiście mocno sklejone łatwo nie było ale poszło :)

Opublikowano
  • Autor

kurde nie mogę znaleźć tego w wyszukiwarce pewnie trafiłem sam na to przez przypadek jak czegoś szukałem :tongue4:

zaraz jeszcze spojrzę może na allegro go znajdę jakbym poznał wygląd po aukcjach :) ale jako jeden z niewielu miał barwę 5000k którą ja sam osobiście bym sobie wsadzał :)[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________na alledrogo też nie mogę go znaleźć ale miał ceny podobne tak jak na tej aukcji więc myślę że nie jest źle:

http://moto.allegro.pl/najtaniej-hid-xenon-xenony-h7-5000k-polpit-i1287649421.html

Opublikowano

jak już coś kupować to w miarę dobrego, zeby nie było zakłóceń na cb i car audio. ja zastanawiam się nad jakims zestawem z cyfrowymi przetwornicami co by jakoś to działało :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a te cyfrowe to jaki koszt za komplet? ludzie pisali na forum że są dobre zestawy na xenonowe.pl tylko że ceny sporo większe niż tego co tu wrzuciłem

Opublikowano

cyfrowe od 200 w górę ale słyszałem że też zależy od partii jak się trafi w dobre to ok jak nie to trudno, się kupi się zobaczy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

cyfrowe od 200 w górę ale słyszałem że też zależy od partii jak się trafi w dobre to ok jak nie to trudno, się kupi się zobaczy :wink4:

jak coś to jest zawsze gwarancja.. wyciągasz odsyłasz i czekasz na nowe ;) aby nie wyrzucać paragonów :naughty:

a jak impreza w plazie?? duzo ludzi było?

Opublikowano

no ludzi nawet nawet, po 3 w nocy odwiedziłem komendę w suwaliszkach, mandat 100zł za parkowanie, tam za plazą, nie było gdzie to znalazłem jakieś miejsce ( mandat dostałem ja i 15 innych osób :kox:) ponoc najgorsze miejsce w całym mieście bo jakaś kobieta kłóci się z plazą i ciągle policję nasyła ( tak mówili przedstawiciele suwalskiego ormo :decayed:) wychodząc z imprezy zobaczyłem karteczkę o popełnieniu przestępstwa i żebym sie zgłosił na komendę, patrze 3 to jeszcze nie tak późno :polew: pojecham podpisałem i do domu :decayed: tam jest zakaz ale nie sądziłem że to jest ulica myślałem że ot taki parking i że tyle stoi tam to mi się nic nie stanie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no ludzi nawet nawet, po 3 w nocy odwiedziłem komendę w suwaliszkach, mandat 100zł za parkowanie, tam za plazą, nie było gdzie to znalazłem jakieś miejsce ( mandat dostałem ja i 15 innych osób :kox:) ponoc najgorsze miejsce w całym mieście bo jakaś kobieta kłóci się z plazą i ciągle policję nasyła ( tak mówili przedstawiciele suwalskiego ormo :decayed:) wychodząc z imprezy zobaczyłem karteczkę o popełnieniu przestępstwa i żebym sie zgłosił na komendę, patrze 3 to jeszcze nie tak późno :polew: pojecham podpisałem i do domu :decayed: tam jest zakaz ale nie sądziłem że to jest ulica myślałem że ot taki parking i że tyle stoi tam to mi się nic nie stanie :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

no to pojechałeś konkretnie z koksem :tongue4: to tam pewnie co imprezę dobra kasę zarabia nasza suwalska policja na parkujących :) to tam na tym głównym parkingu nie było miejsc że stawiałeś gdzieś dalej? :P

Opublikowano

chłodno było i jak najbliżej wejścia/wyjścia się chciało :decayed: ormo mówiło że i w dzień ta kobieta wydzwania więc miej się na baczności :kox:

Opublikowano
  • Autor

chłodno było i jak najbliżej wejścia/wyjścia się chciało :decayed: ormo mówiło że i w dzień ta kobieta wydzwania więc miej się na baczności :kox:

:polew: :polew: :polew: o kufa niezła z niej bladzia :polew: :polew: jak oni pewnie mają z nią umowę podpisaną :polew: :polew:
Opublikowano

dopiero na święta zjeżdżasz?