Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy dysponujesz tam tak wielkim parkingiem żeby upchać te wszystkie :a4fan::naughty:

Karol - mówiąc wszystkie masz na myśli te 3-4 furki co zawsze są na spotach? :naughty: Tyle to się zawsze upchnie. :wink4:

Można by usmalić kiełbachę na grillu.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

pola u mnie masz Ci dostatek :polew:

niech każdy se załatwia kierowników brać jakieś browary/wódkę kiełbachy itd i se podziałamy ;)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 09:09_________________________________________________to widzę że jest już nas trzech chętnych, ciekawe jak Marcin Filip, nie wiemy co Johny, na razie nie widziałem go w żadnym z programów "ktokolwiek widział ktokolwiek wie".. może ktoś jeszcze z BAU by chciał, bo z białego chłopakom raczej za daleko by było..

Opublikowano

to widzę że jest już nas trzech chętnych...

Czyli dobrze policzyłem samochody. :polew:

Opublikowano

ja nie jestem pewny do końca, zależy jak z czasem będzie :embarrassed:

Opublikowano

ja nie jestem pewny do końca, zależy jak z czasem będzie :embarrassed:

To co się martwisz o miejsce. :polew:

Nie ściemniaj, z nami nie chcesz się napić przy grillu? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Karol jakbyś nie nie pojawił się na spocie to osobiście napiszę do prezesa żeby dał Ci bana na rok :polew:

Opublikowano

Karol jakbyś nie nie pojawił się na spocie to osobiście napiszę do prezesa żeby dał Ci bana na rok :polew:

chyba zapas bananów na rok :decayed: akurat je lubię :kox:

Opublikowano

chyba zapas bananów na rok :decayed: akurat je lubię :kox:

:polew: :polew: :polew:

Dobre. :good:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

Opublikowano

w tę sobotę ? przy dobrych wiatrach pewnie bym się pojawił bo ostatnio trochę zabiegany/zapracowany jestem ale chęć na spota jak zawsze mam :gwizdanie:

ale to i tak bym wracał do BAU w ten sam dzień :confused4: bo w niedzielę od rana zajęty :kwasny:

i znając się na rzeczy to ode mnie nikt więcej się nie pofatyguje :mysli:

ostatnio na forum widziałem kogoś z BAU, ale żeby do kogoś na grilla to nie ma mowy, i wstyd i strach i nie wypada :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

nowi ludzie boją się odzywać, chyba myślą że ich zjemy a szkoda.. albo wchodzą na forum tylko jak coś się spiepszy i potrezbna jest pomoc :gwizdanie:

Opublikowano

nowi ludzie boją się odzywać, chyba myślą że ich zjemy a szkoda.. :gwizdanie:

Się nie dziw jak na ich pierwszego spota zapraszasz ich na grilla :decayed::polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ich na grilla nie zapraszam :naughty::polew:

grill jest dla tych którzy się udzielają :naughty:

Opublikowano

nowi ludzie boją się odzywać, chyba myślą że ich zjemy a szkoda.. :gwizdanie:

Się nie dziw jak na ich pierwszego spota zapraszasz ich na grilla :decayed::polew: :polew:

A co się szczypać - jak spotować to po całości. :)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 11:07_________________________________________________

ich na grilla nie zapraszam :naughty::polew:

grill jest dla tych którzy się udzielają :naughty:

Słusznie - staż wymagany. Ewentualnie wpisowe po 0,7 Luksusowej od łebka. :polew:

Opublikowano
  • Autor

po luksusowej mam kaca :polew: ale żołądkową nie pogardzę :decayed:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 11:09_________________________________________________jak coś to na którą godzinę wstępnie się ugadujemy? bo ja tam to już pewnie jakoś wcześniej będę żeby coś może poogarniać i nie wiem czy trawy kosić jeszcze od rana nie będę :gwizdanie: więc Wy będziecie musieli tam dojechać indywidualnie ale mapę Wam rozrysuję :naughty:

Opublikowano

po luksusowej mam kaca :polew: ale żołądkową nie pogardzę :decayed:

Ja do Luksusowej si,ę przyzwyczaiłem z powodu szwagra - innej pić nie może. Żołądkowa jest spoko ale jak bym wypił tyle co Luksusowej to bym chyba wątrobę stracił. :)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 11:11_________________________________________________

po luksusowej mam kaca :polew: ale żołądkową nie pogardzę :decayed:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 11:09_________________________________________________jak coś to na którą godzinę wstępnie się ugadujemy? bo ja tam to już pewnie jakoś wcześniej będę żeby coś może poogarniać i nie wiem czy trawy kosić jeszcze od rana nie będę :gwizdanie: więc Wy będziecie musieli tam dojechać indywidualnie ale mapę Wam rozrysuję :naughty:

Mapa była by wskazana. Nie wiem - 18:00? Jak coś to będę dzwonił na kom, numeru nie zmieniłeś?

Opublikowano
  • Autor

no w sumie może być 18 ;)

dojazd jest prosty.. jadąc od Suwałk na Raczki.. przed samymi Raczkami jeszcze przed zjazdem tym zakrętem w dół jest skrzyżowanie i w prawą jedzie się na Bakałarzewo, to w tą stronę skręcamy, (do mnie jest ok. 5km od tego skrzyżowania), mija się tory, później jest taki mały lasek (ma on może ze 100-200m) i już za tym laskiem trzeba zwolnić i chyba trzeci szlaban z lewej strony to mój, tam będzie taki krzyż przy drodze jeśli dobrze pamiętam

Numer mam ten sam więc w razie coś to dzwonić to wyjdę szlaban otworzyć ;)

Opublikowano

Numer mam ten sam więc w razie coś to dzwonić to wyjdę szlaban otworzyć ;)

Czyli impreza z komitetem powitalnym. :wink4:

Łukasz jeśli chodzi o godzinę to konkretnie dam znać później ale myślę, że 18:00 jest w sam raz. :)

Opublikowano
  • Autor

tylko zadzwonić to będzie trzeba tak jak się wjedzie już z tego skrzyżowania.. bo od samej lini brzegowej i miejsca gdzie się grilluje jest kawałek do przejścia do głównej drogi ;)

teraz musimy zamówić ładną i ciepłą pogodę ;)

Opublikowano

Łukasz, podeslij mi na PW telefon bo nie mam.

I jeszcze powiedz mniej więcej jak jechać od strony Augustowa :gwizdanie: Jaka to miejscowość jest ? :wink4:

Ja może byłbym trochę wcześniej, ok 17 :naughty: