Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasjan postaram się może zebrać jakieś zdjęcia z tych spotów gdzie ja byłem chodź za dużo ich nie mam ;) .. ale to raczej po świętach albo w poniedziałek na wieczór bo we wtorek trzeba jakoś wyglądać za kołkiem.

Jak będzie ciepło to w BAU z chęcią spotkam się z Wami ;) A tymczasem Wesołych i spokojnych świąt dla Was i Waszych rodzin.. pzdr.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdrowych i pogodnych Świąt - Wam i Waszym rodzinom życzę! :hi:

Edytowane przez karolasterka

Opublikowano

Zdrowych i wesołych-smacznego jajeczka.Pozdr

Opublikowano

Witam. Możemy zrobić spota w BAU. :wink: Dawno w Augustowie się nie łapaliśmy.

Opublikowano

Witam. Możemy zrobić spota w BAU. :wink: Dawno w Augustowie się nie łapaliśmy.

Mądrego zawsze dobrze posłuchać :)

Ja jestem w Augustowie, ale uciekam na 2-3 dni w piatek. Może w następnym tygodniu byśmy coś skręcili ? Podobno ma się zrobić cieplej. Bo na razie jak słonce zachodzi to jest chłodno, a takich rarytasów jak parking podziemny w Plazie to u nas nie ma :grin:

Opublikowano

Filip jestem za spotem jak już wyklaruje się pogoda, żeby nie marznąć. W następny weekend to będzie już druga połowa kwietnia więc pogoda powinna być spoko. :)

Opublikowano

To dajcie znać jak będzie w BAU to podskoczę do Was, mam nadzieje, ze nie wygonicie Forda :huh:

Myślę, że może już letnie koła założę w następnym tygodniu bo póki co często z rana i z wieczora jeżdżę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko! Zyjecie Panowie? Jak tam u Was? Cos rezacie?

Opublikowano

:hi:Cześć! Żyjemy, tylko ten temat trochę podupada :wink:

Opublikowano

No to trzeba pospamowac :) ja sobie teraz w Danii siedze. Pracuje no i moze w koncu s4 bedzie :D

Opublikowano

Siemanko! Zyjecie Panowie? Jak tam u Was? Cos rezacie?

Kuchnię w mieszkaniu. :decayed:

Trzeba by coś zmontowac w końcu, jakiegoś spota bo dawno nic nie było. Tylko coś ludzi na forum nie widać. :(

Opublikowano

Sylwek jeżeli mówisz o takim rezaniu to ja "rezam" ogrodzenie domu :wink:

Edytowane przez karolasterka

Opublikowano

Ja jak cos topiero koniec lipca bede w domu...

Opublikowano

Ja jak cos topiero koniec lipca bede w domu...

No to poczekamy. :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Heja :)

U mnie remont pokoju dla dzieciaczka skończony i przy okazji przed pokój oraz kuchnia.. mówili " za jednym brudem " :facepalm:

Teraz planujemy w sierpniu na samym początku wyruszyć rodzinnie w 9 osób nad morze wraz z dziećmi wiec przydały by się jakieś atrakcje również dla najmłodszych. Jestem świadom ze za późno... może macie jakieś sprawdzone miejsca ? Blisko morza i w okolicach ciszy bo na disco raczej chodzić nie będziemy :wink: Jak by ktoś coś wiedział to byłbym wdzięczny. Zawsze jeździliśmy do rodzinki w Gdańska ale będzie nas za dużo aby się tam zjedzac. :hi:

Opublikowano

Damian nie wiem jakich atrakcji dla dzieciaków oczekujesz. Ja byłem ostatnio dwa razy w miejscowości Rewa - łączą się w tej miejscowości zatoki Gdańska i Pucka.

Dokładnie w tym miejscu: https://www.google.pl/maps/place/Willa+Bursztynowa.+Nowak+G./@54.6330033,18.5115403,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x7d7d5eadcc8c2b8d

Cisza, spokój, nie ma tłumow na plaży. Dla dzieciakow są jakieś atrakcje typu małpi gaj, czterokołowce itp jak w innych takich miejscowościach nadmorskich.

Jak nic nie uda się zarezerwować jakiegoś nozlegu przez neta to możesz śmiało wbijać - zawsze były jakieś kartki, że są wolne pokoje. Plus taki, że blisko do 3 City - jak pogoda gorsza to można wyskoczyć np. do Sopotu czy ZOO w Gdańsku.

Opublikowano

Dzięki Sylwester za informacje, brat gdzieś wynalazł domek dla 8 osób, w Dębkach, wiec od 4 sierpnia będę wdychał morskie powietrze :P

A co do Gdańska i Gdyni i zwiedzania to raczej jestem na bieżąco, bo od dzieciaka jeździłem z rodzicami w te rejony.

A jak u Was wakacyjny czas mija ? Ja urlop zaczynam dopiero od sierpnia wiec jeszcze trochę czasu przede mną. :kwasny:

Opublikowano

Ja zapierniczam przy laminacie w Danii :) dwa miesiace juz pracuje ale juz za tydzien urlop i wakacje na Majorce ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podlaskie jeszcze funkcjonuje ?

Ja byłem nad morzem później trochę w okolicach i urlop minął i dalej trzeba tyrać. Wzielem się za obszywanie kierownicy, gałki, mieszka i łapki ręcznego a i udało mi się wreszcie zabrac za lakier :decayed:

3107538_DamianAlanMaxio25.07.201527z32.j

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kasjan to mamy do siebie niedaleko ;)