kleeju Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Wczoraj zamontowalem elektrycznie skladane lusterka wraz z przelacznikiem tylko teraz mam problem gdzie sie wpiac zeby wszystko gralo ??? Nie chodzi mi o podpiecie pod centralny moze kiedys narazie chce zeby sie tylko skladaly z przelacznika Moze ktos juz to robil prosze o pomoc
domjenick Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 z tego co mi się kojarzy-to składanie podpina się właśnie do modułu komfortu,działa razem z domykaniem szyb,więc tam się można wpiąć,a jeśli chcesz to na sam włącznik-to stały plus i masa-z aku chyba najprościej
kleeju Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 nie mam modulu komfortu kiedys mi sie gdzie chyba obil schemacik na forum ale nie umiem go znalesc jakbys mogl bardzeij loaptologicznie wytlumaczyc bylbym wdzieczny:) jutro wrzuce fotki wtykow elektrycznie skladanyc lusterek
domjenick Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 moduł w B5 jest zintegrowany z pompką centralnego,poszukaj na Forum "domykanie szyb z pilota",jest tam opisane co i jak podłączyć,wepnij sie w te samo miejsce-lusterka będą sie składać w tym samym czasie,co domykanie szyb
grippen Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 napisz do f16mysliwiec on zakładał elektryczne lusterka to ci powie co i jak
wojtek26 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Do kompletu powinno sie załozyc przekażnik sterujacy składaniem lusterek.
Rekomendowane odpowiedzi