Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

speed22 siemka. CORNEK napisz co z tą Chociwelską :D

Opublikowano

ja bym wolał jakiegoś w tygodniu spontan spota :)

Opublikowano

ja tez, i gdzies w Szn, najlepiej Wały, Turzyn, etc :)

Opublikowano

rozmawiałem z drifterami, na chociwlu od godziny 10:00 w niedziele tą terazmożna się pojawiać, będą siedzieć gdzieś do 15:00. Ja się wybieram :]

Opublikowano

w tygodniu też mogę podjechac w Szczecinie bo obecnie tutaj jestem, żaden problemo :D co do Chociwelskiej też bym chętnie podjechał :D ale zobaczymy

Opublikowano

a czy wy ludzie ze szczecina wypuszczacie sie dalej jak waly itp ? Bo co widze jakies wycieczki spotowe to szczecin sie nie pojawia tak jak by mama nie pozwalala wam oddalac sie od domu albo boicie sie wyjechac dalej bo sie zgubicie a ten szczecin to jest tylko ostatecznosc poniewaz mi jak i wielu z nas nie usmiecha sie jechac 40 km i wiecej tylko po to zeby postac max 30 minut i pojechac do domu to tylko kpina a nie spoty tak wiec ogarnijcie sie i dawajcie po za ten szczecin na caly dzien

Opublikowano

dobrze gadacie kolego :) choć pewnie, nawal pracy,brak czasu, lenistwo, wygoda sprawi że nikt się z Niego nie ruszy :D

Opublikowano

pamietaj Martinez ze jezeli ktos chce odpoczac od pracy to nigdzie sie tak nie wypocznie jak przy jeziorku i grillu wsrod ludzi ktorzy tworza mila atmosfere a jak ktos sie boi poznawac nowych ludzi badz boi sie wody no to juz nie moja sprawa ale uwazam ze chnociaz ten raz w roku mozna sie pojawic na takim spoci tym bardziej np na insko jest tyle uczciwie ze kazdy musi dojechac czy to mniej czy wiecej km ale musi dojechac a nie najlepiej tylko szczecin i szczecin nawet dziewoklicz okazal sie zbyt daleka dzielnica dla szczecinian wstyd

Opublikowano

fakt :( wstyd ale mi tego nie musisz pisać:( ja to wiem

Opublikowano

a pozniej czytasz na forum ze spoty wygasaja i w ogole owszem wygasaja ale kto temu jest winien na chwile obecna to tylko nasza grupka utrzymuje spoty przy zyciu jeszcze staraja sie jak moga chlopaki z gryfina to im trzeba przyznac a szczecin ma to wszystko gleboko gdzies bo dla nich to najlepiej jak spoty odbywaly by sie pod ich klatkami badz drzwiami od domu to wtedy frekwencja byla by 100% nic w ta niedziele jezeli pogoda dopisze spocik Insko i tyle kto przyjedzie ten napewno nic nie straci a moze zyskac za***isty dzionek

Opublikowano

Macieju ile w Tobie zlości :D co się dzieje :chytry: po prostu trzeba czekac na klubowiczow którzy bedą się stawiac na wspolnych zlotach, spotach :) bez zbednego gadania :)

Opublikowano

hehe ponieważ wkurza mnie to pisanie "co się dzieje ze spotami kiedyś to było inaczej" tym bardziej Marcinie zobacz co za głupoty piszą w innym wątku poprostu ręce opadają acz kolwiek ja płakać nie będę :D

Opublikowano

gdybym nie był w pracy w tedy kiedy są te wszystkie imprezy motoryzacyjne to bym się pojawiał.

Niestety WSZYSTKIE weekendy/święta pracuje :confused4: A tak... to mogę pomarudzić chociaż na forum :)

I pewnie nie tylko ja tak mam, stąd zawsze mała frekwencja.

Opublikowano

Akurat w moim przypadku termin wszystkich imprez pokrywa sie z terminami kjs/sos/rs wiec ciezko zebym byl ;) A w wolny weekend chcialoby sie odpoczac w domku, pobyc z rodzinka, ew. na godzine wyskoczyc wieczorem na waly, a nie na caly dzien jechac i to jeszcze na drift trening jak mnie to nie pasjonuje ;)

Opublikowano

to kiedy jakiś spocik poza miastem??

Opublikowano

no w tą niedziele na chociwlu o 11:00 do 15:00 ;P

Opublikowano

no i ja bym się chętnie pojawił :D

Opublikowano

kurcze mi niestety nie pasuje bo dopiero co z urlopu wróciłem i muszę w chałupie trochę po ogarniać bo od pon do pracy

Opublikowano

byłem, była jakaś biała a4 b5, chyba stare a6 combi i nowsze a6 combi ale żadnego z aut nie kojarzę