Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mozecie polecić jakieś dobre miejsce ,w centrum Zakopanego latem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki przedział cenowy od osoby?

Opublikowano

:hi:

Ja byłem prawie 2 lata temu z żoną w takim domku na ulicy ks.Józefa Storalczyka chyba 9 telefon do gospodarza to 601848601 byliśmy z żoną zadowoleni płaciliśmy chyba 30 albo 35zł od osoby. Blisko centrum i gospodarz miły.

Opublikowano

http://www.noclegi-poronin.pl/

Na chwilę obecną nie moge sobie przypomiec nic w samym zakopanym ale polecam gościa, od którego sie dziś wymeldowałem płaciłem 55zł za dobę za 2 osoby czyli 27,5 zł za osobę/doba. Miałem taniej bo juz drugi raz u niego mieszkałem ale zdjecia realistyczne i pensjonat wybitnie czysty. Jak chcesz wypasik na 2 osoby to pytaj sie o pokój nr 3. Zdjecia realistyczne. Jak jedziesz samochodem to lepiej poza zakopcem bo na stoki bliżej. Jak masz wiecej kaski t polecam w małym chichym pensjonacik dziubasówka prowadzona rzez panstwa dziubas poszukaj w google tam standart lepszy pos względem gastronomicznym i do wyciągu masz 30m - wyciąg krzesełkowy 1300m

Opublikowano

cena 50zł od osoby, www.pokoje.zakopanet.pl

dodam tylko, ze to nie jest to co na zdjeciach, tzn te domki... ja tam spałem w zeszłym roku (pojechałem w ciemno, w piatek - szok, ze w ogole cos znalazłem w centrum) wiec jak nie zalezy Ci na ***hotelu to mozesz brac;] jest tv, ale łazienka na korytarzu dla wszystkich :thumbdown: (3 pokoi) obok domu jest aquapark;)

Opublikowano

ja byłem w lato Orla Perć ze śniadaniem, full wypas