Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Poduszka kierowcy - jaki powinna mieć kolor ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę kupić airbag kierowcy ale nie wiem jaki powinien być oryginalnie jej kolor. Zobaczcie jaki jest oryginalnie kolor poduszki kierowcy jeśli kokpit i kierownicę mam w kolorze jasnego brązu , a ramka dookoła radia , klimatronik są w kolorze czarnym ???

Opublikowano

wystrzelony czy nie :polew: ---->żart

a nie powinien on być pod kolor kiery :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wystrzelony czy nie :polew: ---->żart

a nie powinien on być pod kolor kiery :gwizdanie:

No właśnie też mi się tak zdawało ale zauważyłem w ogłoszeniach, że często kolor airbagu kierowcy różni się od koloru kierownicy. Dlatego pytam kogoś kto jest pewny bezwypadkowości swojego A4 B5 z lekko brązowym kokpitem - poduszka ma mieć kolor kierownicy , kokpitu czy panelu środkowego ??? .

Opublikowano

na 99% pod kolor kierownicy nie spotkałem jeszcze łaciatej kiery żeby była :kox:

Opublikowano
  • Autor

na 99% pod kolor kierownicy nie spotkałem jeszcze łaciatej kiery żeby była :kox:

No to w takim razie czy kierownica oryginalnie jest pod kolor kokpitu czy panelu środkowego ???

Opublikowano

No to w takim razie czy kierownica oryginalnie jest pod kolor kokpitu czy panelu środkowego ???

pod kolor deski rozdzielczej jak masz brąz to powinna być brązowa

Opublikowano

nie wiem czy a6/s6 było tak jak w a4 ale kolega ma S6 i ma kiere w kolorze czarnym,a deska rozdzielcza ma kolor beżowy, szczerze powiedziawszy nie widziałem jeszcze np: brązowej kierownicy w a4...ale może mało jeszcze widziałem :mysli:

Opublikowano

nie wiem czy a6/s6 było tak jak w a4 ale kolega ma S6 i ma kiere w kolorze czarnym,a deska rozdzielcza ma kolor beżowy, szczerze powiedziawszy nie widziałem jeszcze np: brązowej kierownicy w a4...ale może mało jeszcze widziałem :mysli:

Niestety mało widziałeś jeszcze :wink4: mam brązowy kokpit,fotele, i kierownicę a poduszka jest zawsze w tym samym kolorze co kierownica.
Opublikowano

Niestety mało widziałeś jeszcze :wink4: mam brązowy kokpit,fotele, i kierownicę a poduszka jest zawsze w tym samym kolorze co kierownica.

:mysli: zrobie małe OT ale chyba i tak w temacie: możesz mi to pokazać :cool1:

Opublikowano

...raczej czarna chyba?

P.S. Świetny Avatar :>

Opublikowano

Poduszka na 100% powinna mieć kolor kierownicy :good: no chyba że strzeli to wtedy robi się biała :decayed: