Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne szyby elektryczne w Audi A4 B5 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Tu są najgorsze schody , jest jeszcze jeden temat na temat elektrycznych szyb, chyba autorstwa kowi87 , tam jest wyjaśnione jak je zdjąć , bo ciężko mi z telefonu wytłumaczyć

Opublikowano

Chude palce plus spryt

Opublikowano

Wygląda na sterownik centralnego zamka ale nie orginalny

Opublikowano

No to ktoś dołożył i Ci pilota nie dal, wyjeb to

Opublikowano

Mi zajęło więcej bo rozwiercalem nity i nitowalem podnośniki pod swoje ramki, tak jakbym zmieniał cale ramy to poszło by 2 razy szybciej

Opublikowano

Bo pewnie przekreciles zapłon jak fotel był odpiety, musisz ja zgasić vagiem

A z prądem to jeden huk

Opublikowano

Pelno tego na chomiku zależy jaki masz system na lapku

Opublikowano

Masz temat w dziale diagnostyka jaki vag com , musisz poczytać bo z 7 są problemy

Opublikowano

Spróbuj wejść bezpośrednio w airbag a jak nie to inny zainstaluj np vcds 1.2

Opublikowano

Zainstaluj vcds lite moze być wersja nawet 1.0 i na 100 % bedzie działać,vag com wywala się przy windowsie 7 64 bitowym.

Opublikowano

Masz licznik pol fis może ?

---------- Post dopisany at 06:47 ---------- Poprzedni post napisany at 06:45 ----------

Ale nie odpala wogole czy dusi się jakby paliwa brak , skanowales vagiem

Opublikowano

Zamieniona wiązka może pewnie napewno nawet dlatego ważne jest aby sprawdzić działanie przed złożeniem całości

Opublikowano

Zgadza się

zmieniony masz prawy przód z prawym tyłem , Piotrek tak podał i ja go poprawiałem, chyba Ci umklo

Opublikowano

witam na wstępie chciałem podziękować koledze "bediks" za udzielenie pomocy

ja dzisiaj ponownie wyjąłem wszystko i poprawiałem wiązkę i było pomylone miejscami musiałem zamienić kostkę zaznaczoną na czerwono z kostką zaznaczoną na pomarańczowo i po tym wszystko działa jak należy czyli przód działa z automatu do dołu i góry tył tylko do dołu i z kluczyka jak otwieram lub zamykam szyby to wszystkie się podnoszą a nie tylko dwie oraz przełącznik w tylnych drzwich nie działał i po zmianie kostek zaczął działać więc wszystko jest teraz ok. jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc .

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A guzik sprawny ? Przełóż z innego panelu i zobacz czy działa,łatwo się wyjmują

Opublikowano

Tak jak jest opisane w kolkach jest dobrze , czy chodzi Ci teraz wszystko opróczz tego guzika tzn czy z kluczyka czy pilota otwierają się naraz wszystkie szyby i zamykają w zależności czy trzymasz w zamku długo w lewo lub prawo, bo jeśli Ci to działa tzn ze gdzieś jest wiązka uszkodzona ale wydaje mi się ze gdzieś na drodze guzik siłownik a nie od samego początku czyli żółtej kostki , pociągnij kable od guzika nowe do kostki do silnika

Opublikowano

W sumie to weź wiązkę z lewych drzwi ta co idzie krotka od guzika do siłownika i włóż ja do prawych drzwi i zobacz co się stanie wtedy czy zadziała

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Musisz zeskanować central lock

Opublikowano

u mnie też było podobnie że jeden guziczek w boczku nie działał a z panelu kierowcy chodziło i jak się okazało zamiana kostek na prawidłowe miejsca pomogła w moim przypadku zdejmij ten boczek który nie działa i podłącz go z drugiej strony i zobaczysz czy tam ruszy jeżeli nie to będziesz pewien że coś z przełacznikiem a jeśli tak to wiązka jest zapewne uszkodzona jeśli masz już dobrze ogarnietą miejscami. ja w drzwiach panelu kierowcy mam podłączone czarny przód lewy, brązowy prawy przód, czerwony tył lewy i zółty prawy tył tak mam podłaczone kostki w panelu i z kluczyka wszystkie się otwierają i zamykają bez problemu