Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nawigacja RNS-E zablokowana po wpisaniu kodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem, podłączyłem kupioną nawigację pod zasilacz, miała jedną próbę na wprowadzenie kodu i pech chciał że się pomyliłem, nawigacja zaczęła odliczać czas od 60min w dół i przy 33min. ekran wyłącza się, nie reaguje żaden przycisk oprócz włączani, po jego wciśnięci nawigacja włącza się ponownie i znów zaczyna odliczać od 60min po czym znów się wyłącza przy 33min. Po wyłączeniu trzymałem ją podłączoną pod zasilacz cały dzięń, na wieczór włączyłem i znów to samo. Tak wygląda ekran:

lrLcr.jpg

Czy ktoś zna jakiś sposób aby ponownie można było wpisać PIN?

Dodam że długo szukałem na forum odpowiedzi na to pytanie, również w google i nie znalazłem rozwiązania.

Opublikowano

kolego zostaw wlaczona na godz czasu po godz. powinno sie dac wpisac kod odnowa :hi:

Opublikowano
  • Autor

kolego zostaw wlaczona na godz czasu po godz. powinno sie dac wpisac kod odnowa :hi:

No właśnie tak się nie da :( Ja już pisałem samoczynnie wyłącza się na 33min. odliczania, po tym trzymałem ją podłączoną pod zasilacz (12v na pin 12 i 16 we wtyczce D) cały dzień, nic nie dotykałem, na wieczór włączyłem przyciskiem i znów to samo, zaczyna odliczać od nowa.

Opublikowano

Tez mialem podobna sytuacje - firma z Gorzowa Wlk. podala zly pin :gwizdanie: i obwiniali mnie ze zle podlaczylem ale wkoncu dopialem swego i podali prawidlowy pin - dwie ostatnie cyfry byly zamienione miejscami :wallbash: Ale wracajac do tematu - pilnuj zegarka i przycisnij dowolny przycisk - to tak jak w kompie aby nie weszla w tryb uspienia :good:... przycisnij raz na 20 min i bedzie dobrze :hi:

Opublikowano
  • Autor

pilnuj zegarka i przycisnij dowolny przycisk - to tak jak w kompie aby nie weszla w tryb uspienia :good:... przycisnij raz na 20 min i bedzie dobrze :hi:

Też tak próbowałem, można naciskać wszystkie przyciski, kręcić gałką a nawigacja i tak się wyłączy po niespełna 30 minutach. :( Macie jeszcze jakieś pomysły :?:

EDIT

Problem nadal nie rozwiązany, koledzy macie jeszcze jakiś pomysł jak to ugryźć? :mysli:

Opublikowano

może da się ją jakoś zresetować :mysli:

napisz na elektroda.pl może tam coś zaradzą

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

panie kolego udalo ci sie to rozwiazac??