olovski Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 przepraszam... następnym razem napiszę wszystko w paru zdaniach nie no ja tam nie mam nic przeciw rozpisywaniu sie mozesz zrobic z tego kilka tomow
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 QRi szkoda że nie opisałeś tego wszystkiego wcześniej, może uchroniłbyś kogoś przed wizytą u tego pier**lonego partacza (już nie mówię o sobie, ale pewnie jest więcej niezadowolonych klientów, którzy nie zabrali tutaj głosu). PS podziwiam za cierpliwość i współczuje...
olovski Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 QRi szkoda że nie opisałeś tego wszystkiego wcześniej, może uchroniłbyś kogoś przed wizytą u tego pier**lonego partacza (już nie mówię o sobie, ale pewnie jest więcej niezadowolonych klientów, którzy nie zabrali tutaj głosu). PS podziwiam za cierpliwość i współczuje... ty juz miales swoje 5 minut i znow zaczynasz burdel wprowadzac daj se chlopie na wstrzymanie dopiero problem byl ze Rafal chamsko podchodzi do klienta a na siebie nie patrzysz ( czytaj 2 razy co piszesz )
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 olovski mam propozycję: odpier**l się.
olovski Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 olovski mam propozycję: odpier**l się. tylko na tyle cie stac, dorzuc wiecej elokwentnych postow zaloz temat w odpowiednim dziale i tam sie zal do bolu a nie robisz tu chlew i niepotrzebne zamiesznie no chyba ze to za skomlikowane dla ciebie
sebastian855 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Coś mi się wydaje że kolega olovski to dobry kolega rafała, bo jak nic ,ciągle go broni,hehehe
olovski Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Coś mi się wydaje że kolega olovski to dobry kolega rafała, bo jak nic ,ciągle go broni,hehehe cos ci sie zle wydaje czytales uwaznie caly watek??? nie interesuje mnie kto co mysli i ma do niego zauwazyles jaki to dzial ???? nie wiem jaki macie problem zalozcie tematy nie polecam warsztatu i mozecie miec tam gnojownik jaki tylko chcecie tu mialo byc prosto i krotko jestem za i tyle pomijam fakt ze niektore wypowiedzi poprostu olalem mimo ze go nie polecali ja bylem zrobione jak trzeba nie mam zadnych problemow wiec polecam i bede polecal proste jak per****nie Rafala osobicie nie znam za dobrze poprostu tyle jak zaworze i odbieram auto wku***a mnie tylko ze jeden lepszy od drugiego to sie stalo tamto K***a moze od ciebie Qri mam odkupic to auto co bo czujesz sie pokrzywdzony sam piszesz ze sprawa w sadzie wiec o ch*j ci chodzi samochod stal lakier heble a kto ci kazal go tam zostawiac michal tez wielki znawca sie znalazl a sam nie potrafi sie zachowac jak czlowiek ledwo odrosles od ziemi a juz rzucasz obelgami kultury troche skoro sam jej wymagasz nie wiem na ile Radal ma cierpliwosci ale ja poprostu bym ci wpier****l za takie jazdy w moim kierunku nidgy sie nie wie na kogo sie trafi poprosilem juz admina o zrobienie porzadku w tym poscie bo calosc jest conajmniej smieszna 50% nie wnosi nic konkretnego do tematu
sebastian855 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Olovski po to właśnie ludzie piszą negatywne opinie żeby uchronić jego potencjalne ofiary, każdy powinien wiedzieć z kim ma doczynienia, a nie oddawać auto w ciemno kierując się tylko dobrymi opiniami, tak było w moim przypadku i bardzo tego żałuję.
olovski Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Olovski po to właśnie ludzie piszą negatywne opinie żeby uchronić jego potencjalne ofiary, każdy powinien wiedzieć z kim ma doczynienia, a nie oddawać auto w ciemno kierując się tylko dobrymi opiniami, tak było w moim przypadku i bardzo tego żałuję. spoko seba ja cie rozumiem i tez tolerowalem opis problemu mimo ze pisali w nieodpowiednim dziale spoko relaks ale co sa te dodatki kolo opisal problem i final a potem jeszcze rzuca chu**mi w 5 postach po co wypowiedzial sie i wszystko na nic prosby i przypominanie nadal nagminnie i perfidnie pisze swoje wypociny przykre co ich spotkalo i ja nie mowie ze napewno to nie wina Rafala wkur*** mnie tylko taki tepy tok myslenia niektorych zauwaz tez ze sa ludzie ktorzy byli u niego i sa zadowoleni i smialo go polecaja ich zdanie teraz sie nie liczy bo jeden inteligent z drugim nie portafi przestrzegac regulaminu i opisywac tematow w odpowiednich dzialach na warsztacie rozne rzeczy moga sie wydarzyc i pewnie sam tez nie byl bym szczesliwy ale jak maja cos do powiedzenia ponad opis problemu nie skminia sie na PW a nie ofen na forum
Rekomendowane odpowiedzi