Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana Głosników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jakie głosniki byscie polecali w miejsce standartowych (zamontowanych w dzwiach przednich na dole)???

Interesowały by mnie w miare silene i w przystepnej cenie.

Pozdrawiam

Opublikowano

jak nie chcesz dawac wiekszych to poszukaj czegos z JBL...chyba najlepsze na rynku, albo orginaly BOOSE

Opublikowano

A tam najlepsze, dużo jest dobrych. Ja tam polecam...

Jeśli bez Suba i wzmacniacza to Helix Blue - alegro

Jeśli będzie wzmacniacz to Hertza głośniki.

Opublikowano

hm..a naszych audiczkach nie wsadzisz w drzwi większych głosników niż 13..no chyba ze zrobisz panele..chcesz dobre granie zainwestuj w panele + jakieś dobry zestaw 16 z tweeterami + sub..i styknie..oczywiście +wzmacniacz..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam pytanie jakie głosniki byscie polecali w miejsce standartowych (zamontowanych w dzwiach przednich na dole)???

Interesowały by mnie w miare silene i w przystepnej cenie.

Pozdrawiam

Twoje zapytanie powinno zawierać przedział cenowy i opis tego co chcesz uzyskac bo może panele phonocara będą niezbędne.

Opublikowano

jak chcesz miec granie tanszym kosztem wstaw poprostu skrzynke do bagaznika dobra koncowke i jakies radyjko lepsze od firmowego. Orginalne glosniki w dzwiach nie sa takie tragiczne i chocbys kupil jakies pojechane to to sa tylko 13 a z gowna soku nie wycisniesz wiec lepiej sie zastanow dobrze :wink:

Opublikowano

<minek> Nie sa tragiczne !? To ty chyba nie slyszales dobrych glosnikow.. Najlepiej bedzie jak zainwestuje w dobry przod + wygluszenie.. Od tego sie zaczyna.. Kupi skrzynie i bedzie mial problem, zeby dobrac przod .. dobry przod wygluszenie kable i na bank bedzie zadowolony jak moze zagrac sam przod.. Nogawki beda mu fruwac !! :P

Opublikowano

powiedzialem ze nie sa tragiczne poprostu. i czytaj 'tanim kosztem' a ile musisz zaplacic za dobre zrobienie przodu?? moze i nogawki beda fruwaly ale i tak nie osiagnie takiej glebi basu jak na dobrej skrzynce. chyba ze woli postawic na jakosc dzwieku :roll:

Opublikowano

Np Rainbow 230 delux 13 cm cos okolo 400 zl za system na zwrotkach.. Mozna poszukac czegos z uzywki, czegos z wyzszej poly np dls r6 lub ms6 tylko to juz 16 cm ale wystepuja tez w 5" 13cm.. takze mozna zlozyc cos ciekawego i niekoniecznie duzym kosztem.. wytlumienie drzwi hmm ten watek byl juz ruszany na forum ale powiem krotko koszt to okolo 100 zl za pare drzwi a efekt piorunujacy.. Milej pracy i myslenia nad wyborem ;)