Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Za ile można sprzedać taką AUDI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, jakbym zdecydował się sprzedać swoją A4 to tak z ciekawości- ile można za nią wziąć według Was? Tutaj link: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_moja_czworeczka_nowe_fotki-t47807.0.html;msg517996#msg517996

Auto za granicą, jak i w Polsce cały czas serwisowane w ASO, chociaż nie posiada pełnej historii po VIN-ie bo jeździło we Włoszech.

2 komplety felg (15" i 16" + dobre opony goodyear- zimowe i letnie z przebiegiem ok. 10000km )

przy przebiegu około 180 000 wymienione tarcze przednie + komplet klocków( oryginalne) , przy przebiegu 195 000 wymieniony kompletny rozrząd z pompą wody w ASO.

Ogólnie od momentu sprowadzenia wszystko robione w ASO przeze mnie.

Słucham Waszych opinii. :wink4:

Opublikowano

ok 36-38 tys zl,jak chcesz sprzedac to dobrze by bylo ten wlacznik swiatel wymienic,chyba ze juz wyminiles :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Włącznik już jest oczywiście wymieniony- z wyglądu jak nówka. Mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć w temacie?

Opublikowano

heh... ja tylko mogę dopowiedzieć bo sam kupowałem w maju 2008 że za te 6cio letnie autko weźmiesz teraz więcej lub tyle samo co zapłaciłeś wtedy za 4letnie :cool1: (Euro 3,2?)

kolega dobrze pisze... 38 wystaw... albo i 40 bo mało jest tych idealnych...

Opublikowano
  • Autor

Do ideału mu pewnie daleko (raczej na pewno), ale ciekawi mnie opinia klubowiczów na ten temat, bo podejrzewam (przewiduję), że jak wystawię go za rozsądne pieniądze (czytaj: dobre) to telefon będzie się urywał od telefonów z tekstami typu: Panie, co to za cena z kosmosu? na allegro są po 31 000. Tylko, że mało kto zwraca uwagę na realny przebieg itd. Zresztą nie będę uczył mądrzejszych od siebie-wiecie jak jest. I najgorsze jest to , że teraz allegro to w większości auta z przekręcony licznikiem, z fałszywą książką serwisową , nie rzadko składane z 3 innych aut i auto takie jak moje, czyli o które na prawdę się dba- będzie nie zauważalne z powodu ceny w ogromie ogłoszeń aut sprzedawanych. :confused4:

Opublikowano

Słuchaj ja za swoje dałem 42k do opłat ale stan naprawdę idealny (fura w środku jak nowa). Mechanicy w ASO przy wymianie rozrządu powiedzieli że mechanicznie samochód wygląda jakby wyjechał z fabryki. Tylko że ja mam przebieg 90k km ostatni przegląd w ASO 66k km.

Myślę że jak wystawisz 40k zł jeżeli było dbane i dobrze wygląda to powinno pójść...ewentualnie będziesz miał z czego spuścić...

ps. te na allegro za 30-35k zł to są same gnioty...znajomy szuka już 3m-ce takiej okazji.

Opublikowano

38-40 , ale bedziesz musial troche poczekac ( 1-2 miesiace ) :good: