michu93 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam! Kupiłem Nokie 6280 bez karty pamięci więc chciałem przełożyć z mojej innej uszkodzonej(wyświetlacz) nokii 6280 i ta nowa żąda ode mnie hasła. Nie znam go. Wsadziłem kartę do starej nokii i podłączyłem do kompa, tam kartę sformatowałem. Ale telefon dalej żąda ode mnie tego hasła, a czytałem, że po sformatowaniu hasło znika czy coś takiego.. Co teraz?
michu93 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 no nie no żadne takie podstawowe kody nie działają, głównie teraz mi chodzi o to, dlaczego po sformatowaniu karty dalej telefon chce hasła?
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja gdzieś się z tym spotkałem przy Nokiach i było to dla mnie dziwne. Spróbuj na starym jak możesz ustalić hasło i to samo wklepać na nowym.
michu93 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 na starym nic nie zrobię, bo wyświetlacz mi padł już drugi raz, a nie chcę ryzykowac i przekładac wyświetlacza z nowego tel...
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A wujek google nic nie pisze o tym problemie
michu93 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 właśnie tam piszą o tym, żeby kartę formatowac i wynika z tego, że później nie powinno byc hasła...
Rekomendowane odpowiedzi