Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jakie turbiny P&P ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :hi:

Zastanawiam się jakie mocniejsze suszarki pasują do silnika AFN plug&play tzn bez żadnych zbędnych redukcji i innych udziwnień.

Ze znanych mi to na pewno BRD. W AWX BKP BLB potrzebna redukcja. Coś jeszcze z jakiegoś wozu grupy VAG podejdzie?

Potrzebne mi to info bo chwilowo nie mam dostępu do BRD :mysli:

Z góry dzięki :notworthy:

Opublikowano

GT22 też wejdzie :evil:

przerost formy nad treścią :wink4:

Opublikowano

plug&play to nawet BRD nie podejdzie bo ma większą średnice na wyjściu, także jeśli chodzi o montaż na kolektor P&P i wydech to będzie pasić z AWX,AVF,BLB,BPW(potrzeba redukcja na wyjście), BRD (potrzebny większej średnicy wąż na wyjście)

BKP nie podejdzie bo ona ma kolektor zespolony i montaż jej wiązał by się z dużą ,rzeźbą wydechu i podłączenia pod puszkę filtra

Opublikowano

plug&play to nawet BRD nie podejdzie bo ma większą średnice na wyjściu, także jeśli chodzi o montaż na kolektor P&P i wydech to będzie pasić z AWX,AVF,BLB,BPW(potrzeba redukcja na wyjście), BRD (potrzebny większej średnicy wąż na wyjście)

BKP nie podejdzie bo ona ma kolektor zespolony i montaż jej wiązał by się z dużą ,rzeźbą wydechu i podłączenia pod puszkę filtra

to akurat mi na rękę bo będę miał jednakową średnicę na całym dolocie do turbo a nie jakieś redukcje i inne udziwnienia :wink4:

ok temat do zamknięcia suszarka namierzona :good: