bakysz Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Mam takie problem, po wciśnieciu hamulca z tylu swieci mi sie tylko 3 swiatlo stopu natomiast zwykle stop swieca sobie tak jak swiecily. o co moze chodzic?
bolo73 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Może to głupie pytanie, ale sprawdziłeś żarówki?
schumi2 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 looknij na bezpieczniki. Ja też tak miałem i spojrzałem na bezpieczniki i niby było ok ale światło nie świeciło. Póżniej rozebrałem spojler i na kablu kawałek od lampy miałem jeszcze jeden bezpiecznik który był trafiony. Bezpiecznik szklany. Tylko że co prawda mój spojler i trzecie światło stop nie są orginalne audi.
bakysz Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 no zarówek nie sprawdzałem, bezpieczniki tylko te wieksze narazie sprawdzilem.
antonio Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 o co moze chodzic? popsuło się myślałem, że najpierw sprawdzisz żarówki i dopiero zaczniesz się zastanawiać i pytać na forum
bakysz Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 tak tez bym zrobil ale bylo to wieczorem a dopiero nastepnego dnia moglem sprawdzic o co kaman. przyuczyna byly spalone zarowki. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi