Reggi Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Srebrny?? EEE.... to nie chce :przebiegly Mnie też srebro nie leży...ale nad kolorem spuszczać się nie wypada
sokolnh Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? sporo, skrzynie manuala też musisz kupić do Q nie wiadomo jak mocowania, poduszki, cięgna nie mówiąc już o zmianie tunela środkowego koszty koszty koszty
Buba Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? sporo, skrzynie manuala też musisz kupić do Q nie wiadomo jak mocowania, poduszki, cięgna nie mówiąc już o zmianie tunela środkowego koszty koszty koszty ale ja pytam o przelozenie manuala z Q, nie jest p&p??
gregory Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? ~ 4-6k zł.
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? ~ 4-6k zł. 3 tyś zł
gregory Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? ~ 4-6k zł. 3 tyś zł Somes, ja rozumiem że jesteś rezaczem i masz murzynów co to przekładają ale wybacz nie wiesz o czym mówisz bo chyba nigdy tego nie robiłeś. 3k zł to może na części nie starczyć.
Buba Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty? ~ 4-6k zł. trzeba cos przerabiac czy p&p pasuje manual w miejsce automata??
SoMeS Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Somes, ja rozumiem że jesteś rezaczem i masz murzynów co to przekładają ale wybacz nie wiesz o czym mówisz bo chyba nigdy tego nie robiłeś. 3k zł to może na części nie starczyć. mam dobrego znajomego mechanika specjalizującego się w audi w zasadzie w każdej jej dziedzinie.. robi mi wszystko od malowania przez naprawy kompleksowe po strzałach po swapy... wiem co mówię Gregory przy nie jednej zmianie z automatu na manuala mu asystowałem (min w mojej byłej a6 c5 2.5tdi z tipem) czy nie tak dawno w b7 z tfsi bodajże...
Rekomendowane odpowiedzi