Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S6 C5 czy A6 2.7BiT? Co lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srebrny?? EEE.... to nie chce :przebiegly

Mnie też srebro nie leży...ale nad kolorem spuszczać się nie wypada :decayed:

Opublikowano

a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty?

sporo, skrzynie manuala też musisz kupić do Q

nie wiadomo jak mocowania, poduszki, cięgna

nie mówiąc już o zmianie tunela środkowego

koszty koszty koszty :)

Opublikowano

a ja zadam inne pytanko. A6 2.7 ciezko znalezc w manualu, jaki bylby koszt przekladki skrzynu?? duzo roboty?

sporo, skrzynie manuala też musisz kupić do Q

nie wiadomo jak mocowania, poduszki, cięgna

nie mówiąc już o zmianie tunela środkowego

koszty koszty koszty :)

ale ja pytam o przelozenie manuala z Q, nie jest p&p??

Opublikowano

~ 4-6k zł.

Opublikowano

~ 4-6k zł.

3 tyś zł :wink4:
Opublikowano

~ 4-6k zł.

3 tyś zł :wink4:

Somes, ja rozumiem że jesteś rezaczem i masz murzynów co to przekładają ale wybacz nie wiesz o czym mówisz bo chyba nigdy tego nie robiłeś. 3k zł to może na części nie starczyć.

Opublikowano

~ 4-6k zł.

trzeba cos przerabiac czy p&p pasuje manual w miejsce automata??

Opublikowano

Somes, ja rozumiem że jesteś rezaczem i masz murzynów co to przekładają ale wybacz nie wiesz o czym mówisz bo chyba nigdy tego nie robiłeś. 3k zł to może na części nie starczyć.

mam dobrego znajomego mechanika specjalizującego się w audi w zasadzie w każdej jej dziedzinie.. robi mi wszystko od malowania przez naprawy kompleksowe po strzałach po swapy... wiem co mówię Gregory przy nie jednej zmianie z automatu na manuala mu asystowałem (min w mojej byłej a6 c5 2.5tdi z tipem) czy nie tak dawno w b7 z tfsi bodajże... :wink4: