Opublikowano 6 Marca 201016 l Witam, czy ktoś gdzieś w sieci widział może jakiś kit nadkoli, tzn. coś takiego jak jest w audi allroad?
Opublikowano 8 Marca 201016 l Autor ...Dokładnie. Widzę, że chyba czekać mnie będzie rzemieślnictwo... :>
Opublikowano 8 Marca 201016 l ...Dokładnie. Widzę, że chyba czekać mnie będzie rzemieślnictwo... :> wklej później foty jak wyszło
Opublikowano 8 Marca 201016 l Tylko PO CO po to, że ja chcę to zobaczyć, a jak Ty nie chcesz oglądać nie musisz
Opublikowano 8 Marca 201016 l Autor Jak to po co?! Po to aby MI się podobało, nie komuś innemu tylko mnie... Pytanie wydaje mi się nie na miejscu.
Opublikowano 8 Marca 201016 l Do momentu załozenia wszystko bedzie Ci sie podobało Aż ujrzysz Po przeróbce diametralnie zmienisz zdanie Do tych nadkoli trzeba by zrobić coś z progami :gwizdanie: a i tak efekt finalny moze nie być taki jak w marzeniach
Opublikowano 8 Marca 201016 l Tylko PO CO po to, że ja chcę to zobaczyć, a jak Ty nie chcesz oglądać nie musisz Ok [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 15:12_________________________________________________ Jak to po co?! Po to aby MI się podobało, nie komuś innemu tylko mnie... Pytanie wydaje mi się nie na miejscu. to ja tez chcę zobaczyć
Opublikowano 8 Marca 201016 l Kowi87 wykasuj jednak Swojego posta, ale kupsko nie ładne, rzeczywiście same nadkola oszpecają autko a rezać całą resztę...gra nie warta świeczki
Opublikowano 8 Marca 201016 l Kowi87 wykasuj jednak Swojego posta, ale kupsko nie ładne, rzeczywiście same nadkola oszpecają autko a rezać całą resztę...gra nie warta świeczki chciałem was uświadomić To jest VT moze i ktos wymyślił takie dokładki do nadkoli, ale mysle że znacznie nie będą sie róznic od tego VT
Opublikowano 8 Marca 201016 l i jeśli już coś takiego rezać to od razu z progami i tymi charakterystycznymi zderzakami ale efekt nie wiadomo jaki by był
Opublikowano 8 Marca 201016 l W każdym razie byłoby to chyba pierwsze B5 allroad, przynajmniej w klubie
Opublikowano 8 Marca 201016 l Autor Przypominam, że ja posiadam avant'a, także wydaje mi się, że u mnie by to lepiej wyglądało. Jeśli chodzi o progi czy zderzaki to jestem świadom, że bez nic nie do końca fajnie może to wyglądać. Ogólnie sądzę, że nadkola, progi jak i zderzaki powinny być w innym kolorze niż nadwozie. Albo po prostu zwykły plastik (mam nadzieję, że domyślacie się o co mi chodzi).
Opublikowano 9 Marca 201016 l Sedan czy Avant jeden czort i tak po skończeniu roboty będziesz sie nim wstydził jezdzić