danielm21 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 koledzy nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale proszę o rade chce zamienić lampy przed liftowe na te po 1 lifcie i znalazłem takie z angielskiej wersji... i pytanie jest czy będą pasować dzięki za info Wiem że przednie nie pasuja ale jak to się ma do tyłu??
ykk Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Przeciwmgielne bedziesz miec po innej stronie. A ma sie swiecic tylko 1.
Cuber Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Przeciwmgielne bedziesz miec po innej stronie. A ma sie swiecic tylko 1. w B7 świecą dwa wracając do tematu , będa pasowac tylko przeciwmgłowe zamienić trzeba
Sqarek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Przeciwmgielne bedziesz miec po innej stronie. A ma sie swiecic tylko 1. w B7 świecą dwa wracając do tematu , będa pasowac tylko przeciwmgłowe zamienić trzeba Zmienić albo dorezać drugie z drugiej strony
cieszkop Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Dokładnie ja w poprzednim aucie (A3) kupiłem na tył lampy od Anglika to tylko żarówkę przełożyłem do drugiej i działało idealnie
Rekomendowane odpowiedzi