rafalx11 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam mam zamiar zabrać się za wymianę drążków i końcówek a jak by ktoś miał jakieś porady , opisy czy wskazówki jak to fachowo zrobić to bardzo by mi się przydały . Pozdrawiam i dziękuje z góry .
marcin78 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jest układ kierowniczy, nawet są foty. :>
Sqarek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Po pierwsze kup oryginalne, po drugi jedź do dobrego mechanika który to wymieni bo trzeba zbieżność ustawiać, po trzecie wymieniaj dwa bo wcześniej czy później i tak drugi poleci, po czwarte na pewno będzie problem z odkręceniem końcówek, u mnie musieli obciąć i dopiero jakimś magicznym kluczem odkręcili. Pozdrawiam.
rafalx11 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Zbieżność to na pewno ktoś musi mi ustawić i chce wymienić dwie strony . Wczoraj zaczęłam się za to zabierać ale jest kiepskie dojście i pewnie trzeba amortyzator wyciągnąć a jeszcze muszę mieć magiczny jakiś klucz .[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:40_________________________________________________Znalazłem jeszcze taki temat trochę pomogło i wyjaśniło http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_demontaz_drazka_kierowniczego-t84971.0.html
out_ Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 poradzę Ci jak koledzy wyżej, no i najważniejsze kup firmowe drążki i końcówki, bo ja się raz naciąłem i miałem podwójny wydatek:(
Rekomendowane odpowiedzi