sołtys85 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam Poszukuję dobrej szkoły językowej w warszawie. Interesuje mnie język angielski. Może ktos polecić z włąsnego doświadczenia jakas szkołę? Na forach czytam, że wszystkie to oszuści i złodzieje a podobno najgorsze jest speak up. Poradźcie co wybrac, żeby nie stracić kasy i czasu na jakies tam łazenie bez sensu. Może ktoś może polecić swojego lektora, który ma przystepne ceny i potrafi nauczyć i zmotywować do systemetycznej pracy. Najchętniej okolice białołeki i tarchomina. Pozdrawiam i czekam na sugestię. Chodził może ktoś do Archibald lub british council? Warte są swojej ceny?
Pingvin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Hej! tak trochę późno piszę ale... ja chodze od dwóch lat do PROFI-LINGUA...szkołę polecam nauczyciele kompetentni, przygotowani, ceny w miarę, zajecia pozalekcyjne bezpatne, biblioteka-Wybrałam ich z polecenia koleżanki.:)Raz mi sie zdarzył straszny nauczyciel ...zero zaangażowania, dlatego byłam zmuszona zmienić grupę. Powiem tak- do nauki nikt mnie nie zmusza, nie czuje presji nauki- a to trochę źle dla mnie, bo inaczej się niczego nie nauczę. Muszę sama miec chęć do nauki. Czy to wada czy zaleta, jak kto woli:) O British Cuncil słyszałam że jest niezła...tylko tyle:/ {kaśka} żona Pingvina :gwizdanie: a to tak...odnośnie nauczycieli
Rekomendowane odpowiedzi