Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok jakoś się ugadamy :)

:wink4: Jeszcze kilka stron i przegonimy Nowy Sacz :decayed:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byle do przodu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Biorąc pod uwagę głosy z ankiety wychodzi na to że spoty będą się odbywać pod galerią no jest to słuszne miejsce chodź z małą ilością miejsca ... jakoś się pomieścimy.

Opublikowano

No na razie możemy zajmować te dwa pierwsze rzędy, a jak nie to spotykamy się i tak dość późno a MAX'a o 20 zamykają więc chwila moment się powinny miejsca pozwalniać :P

Opublikowano
  • Autor

Wiciu musisz mi logi turbiny zrobić :)

Opublikowano

szkoda :disgust: a miałam nadzieje, ze uda mi sie trafic tak jak z moim b5. Dziekuje Wam baaardzo Panowie :notworthy: Wrazie jakbyscie chcieli kiedykolwiek kupic autko z Bydgoszczy lubokolic to rowniez sluze pomoca, szwagier jest mechanikiem wiec obejrzy jakby co... Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy :)

Opublikowano

Wiciu musisz mi logi turbiny zrobić :)

Dzisiej ? Ja bede tez robil takze sie zgadamy dzis jak do was wpadne :wink4:

Jak komus sie grzeje laptop to polecam taki zabieg :decayed: Chodzi jak nowy :good: Tylko ze dwie srobki zostaly :gwizdanie:

K8ADJ.jpg

Na wentylatorku byla warstwa kurzu 2 cm masakra :naughty:

Opublikowano

Ja tak regularnie swój odkurzam, ostatnio grafe rozkręciłem i czyściłem wszystko, muszę tylko kupić pastę termoprzewodzącą bo ta stara już wyschnęła :D A obudowę mam dobrą bo :

obudowy_atx-701.jpg

Opublikowano

A stacjonarny to tez czyszcze co jakis czas ale laptopa sam widzisz jak sie rozkreca :gwizdanie:

Opublikowano

I jak Pany z autem Kamila i z Twoim turbem Ciepły?

Opublikowano

Wziol se kabel a kamila my niestety nie sprawdzili :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Niestety pomyłka w kablach :) Dziś sprawdzimy może się uda zastanawiam się czy normalny VAG pójdzie pod 80' :mysli: Turbo sprawdzę po powrocie z niemcowni[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 08:36_________________________________________________Panocki PILNIE potrzebuje gdzieś pożyczyć felunek na tydzień czasu ... POMOCY :) [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 11:18_________________________________________________asdasm.jpg

Opublikowano

Niestety pomyłka w kablach :) Dziś sprawdzimy może się uda zastanawiam się czy normalny VAG pójdzie pod 80' :mysli: Turbo sprawdzę po powrocie z niemcowni[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 08:36_________________________________________________Panocki PILNIE potrzebuje gdzieś pożyczyć felunek na tydzień czasu ... POMOCY :) [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 11:18_________________________________________________asdasm.jpg

:decayed: Powinien isc a czemu by nie :cool1: Fajne zdjecie :>

Opublikowano

hahahaha ladne foto :D[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 17:28_________________________________________________Jestem Jak bulterier!

Jak wściekły byk!

Jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" hehehe

Opublikowano

Jestem Jak bulterier!

Jak wściekły byk!

Jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" hehehe

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja w swoim życiu przeczytałem dwie książki jedną z nich był Ojciec chrzestny, a Ty naczytałeś się książek o jakiś żabkach i na siłę próbujesz zainteresować tym innych ... :polew:

Opublikowano

Poranek Kojota też był mistrzowski :D

"To ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła, mówię, a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz?... No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją jebłem młotkiem, no... takim z półtora kilowym. No ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta..." - z jakiego to filmu? :>

Opublikowano

Poranek Kojota też był mistrzowski :D

"To ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła, mówię, a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz?... No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją jebłem młotkiem, no... takim z półtora kilowym. No ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta..." - z jakiego to filmu? :>

Chyba psy :decayed: Ostatnio lecialo na TVP 1 :kox:

Opublikowano

Ta druga cześć, dobry film, teraz już takich nie robią! :>

Zrobiliście Kamilowi z 80-tką?