Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

J***ń :) sporo nas sporo nas do pieczenia chleba :) Punto 2x lepiej latające od fiata coupe itd :D Ponoć wymiocik i to niezły :sick3::polew:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

J***ń :) sporo nas sporo nas do pieczenia chleba :) Punto 2x lepiej latające od fiata coupe itd :D Ponoć wymiocik i to niezły :sick3::polew:

Stary wczoraj co bylo to :kox: jestes na gg to napisz :naughty:

Opublikowano

Ciepły! Jak będziesz tam jechać to weź mnie ze sobą bo ja nie będę swoim śmigać w takim razie :>

Napisz mi smsa wcześniej jak możesz czy J czy Ch :P

A jak zostajemy to można wtedy auto obejrzeć :>

I ja jestem za Galerią, może miejsca mniej ale za to nas widać z głównej ulicy, za Shellem to taka przyczajka :D

Opublikowano
  • Autor

Młody weź auto bo będzie dziś z kim pojeździć będą w twojej klasie auta :)

Opublikowano

Sławku mój kochany! Z czym do ludzi z moim 1.6, ja się nie ścigam i nie będę raczej, mam złe doświadczenia, jestem jak Ludacris w 2F2F :>

Opublikowano
  • Autor

No to musimy Ci fryz od jebać i ładnie Cie ubrać :) Jestem jednego zdania spoty polegają na tym aby każdy przyjechał swoim autem aby pokazać potęgę forum jak każdy będzie z każdym jeździł to na spoty będą wpadać 2 auta :D No ale jak chce to mogę Cie zabrać :) Ja też się nie ścigam (z czym do czego :polew: ) po za tym wyjeżdżam i nie chce uszkodzić auta przed podróżą :):mysli:

Opublikowano

to gdzie dzis wkoncu spocik bo ja jestem za galeria :) hehe znowu widze jakies sprinty :D

Opublikowano

Spoko, jak miałem dłuższe włosy to miałem afro, pokaże Ci fotę! :>

No jak zrobisz program u magika to będziesz mógł pokazać potęge Audi :> Spoty to spoty ale tak jak mówię, mnie do wyścigów nie ciągnie, fajnie jest pooglądać ale inna sprawa to ściganie, ja mam dość adrenaliny od szybkiej i agresywnej jazdy co zresztą słyszałeś i widziałeś w lusterku na ostatnim spocie u Krzysia :D :D :D

Opublikowano

Jak cos ja mam goscie 1.9 90kuni :kox:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________Czyli biore udzial w zabawie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to z iduale może jechać albo z tobą :) Obawiam się troszkę o pogodę Wiciu jak u Ciebie sucho ?

Opublikowano

:hi:

Czyli jak Panowie? Moge na dzisiaj ok. 19 umówić Was na ogladanie auta?

Opublikowano

:hi:

Czyli jak Panowie? Moge na dzisiaj ok. 19 umówić Was na ogladanie auta?

Na 18 nas umow bo o 19 nie damy rady :naughty:

Opublikowano

Oki juz dzwonie............

Opublikowano

No to z iduale może jechać albo z tobą :) Obawiam się troszkę o pogodę Wiciu jak u Ciebie sucho ?

Nie pada wczoraj bylo gorzej padal taki drobny deszcz i nie bylo najmniejszych problemow ze startem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Umów go pod lidlem o 18.00 albo o 18.30 na parkingu za Shellem albo ja do niego zadzwonię i się z nim umówię.

Opublikowano

Ja się postaram być :>

Opublikowano

ooo wlasnie to dobry pomysl, Pan poprosil o telefon ok.18 i podjedzie na ustalone przez Was miejsce.[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 14:37_________________________________________________Ciepły to zapisz sobie nr tego Gościa - 600 068 277

Opublikowano
  • Autor

Już dzwoniłem :P o 18.30 na parkingu za shellem jeszcze mam potwierdzić spotkanie ale to pewne więc Wiciu wpadaj za shella na 18.30 prześwietlimy wózek :)

Opublikowano

Oby wszystko było z nim oki, bo sie zgrzałam heheh :evil:

Opublikowano

Już dzwoniłem :P o 18.30 na parkingu za shellem jeszcze mam potwierdzić spotkanie ale to pewne więc Wiciu wpadaj za shella na 18.30 prześwietlimy wózek :)

Bede B6 ma ta sama wtyczke co u nas ? :mysli: