Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Oby wszystko było z nim oki, bo sie zgrzałam heheh :evil:

Ciekawe, ciekawe ... :naughty:

Wtyczka ta sama :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oby wszystko było z nim oki, bo sie zgrzałam heheh :evil:

Ciekawe, ciekawe ... :naughty:

Wtyczka ta sama :)

Ja zamawiam jeden przejazd :polew:

Opublikowano

:hi: to gdzie się dzisiaj spotykamy i o której ??

Opublikowano
  • Autor

Wiciu my nie jedziemy do bełtowskiego na jazdy próbne tylko jedziemy oglądać auto pod zakup dla koleżanki więc to tak jak być sobie chciał kupić :gwizdanie: Czeski ty bądź na 19.00 za shellem... Napisał bym wal na j****ń ale coś pada :/[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 16:59_________________________________________________ps. Potrzebuje pożyczyć felgi z letniakami na tydzień czasu (odpowiadam za opony gdyby coś oraz za felgi)

Opublikowano

U mnie elegancka pogoda :decayed: Moj kumpel jak sie wyrobi to wpadnie Golfem VR6 :evil:

Opublikowano

No to będzie zabawowo :>

Opublikowano

Szału moim zdaniem nie ma, maska malowana, prawe przednie drzwi też, zabezpieczony dostęp do VAG'a podobno w serwisie no ale niech się reszta wypowie, mi się kolor podobał ale bym nie kupił :>

Opublikowano

:confused4:

A reszta? co myslicie?

a jak silnik, wszystko gra?

Opublikowano

ja sie wypowiem jako sprzedawca na komisie i troche kumam, motor i moze spoko ,ale auto mialo strzela z przodu i z prawego boku od pasażera maska byla kitowanai to ostro jak by posmarkal silikonem, bok byl robione progi byly ruszone jak z przodu jak i z tylu, tylne drzwi maja sie ciezko domknac i w prawym rogu jes przerwa od slupka 1cm a tak nie moze byc, jak komus nie zalezy to moze sobie to kupic ale nie polecam osobiscie bo nie wiadomo ile to pochodzi, a co do komputera auta pewnie wycieli albo zrobili przerwe w obwodzie zeby nie sprawdzic calkowicie auta bo mialo niezla przygode. no i wykonanie pracy lakiernika beznadziejne pełno pęcherzy powierza na lakierze jak i widac slady papieru sciernego. To bylo by tyle z mojej strony;)

Opublikowano

ja sie dolanczam do wypowiedzi kamila.I uwazam ze stanowcze nieee 3*NIEE

Opublikowano

Dzieki za spota :notworthy: Bylo milo szkoda ze malo osob sie gonilo :decayed:

Opublikowano

Masz foty Witku? :>

Opublikowano
  • Autor

Malowane za 15.000 bym ją kupił dołożył 10.000 i była by malina środek zniszczony reszta jak napisał kamil ... // Dzieki za spota za dwa tyg bedzie lepiej mam coś w planie :gwizdanie:

Opublikowano

spot jak spot a ja mam zepsute autunio ;( ;( :(:(:( prosze jutro o pomoc z vag-iem i ogolnie

Opublikowano

Malowane za 15.000 bym ją kupił dołożył 10.000 i była by malina środek zniszczony reszta jak napisał kamil ... // Dzieki za spota za dwa tyg bedzie lepiej mam coś w planie :gwizdanie:

No co masz :slina: Chlopaki mowili ze moga przyjechac jak by jeszcze raz bylo cos takiego :naughty:

Masz foty Witku? :>

Mam ale fot jest malo jutro wrzuce

Opublikowano
  • Autor

Wiciu dziś musimy spróbować pomóc Kamilosowi ja zorganizuje kabel z pinami a ty wypadł byś do Nas z Vagiem dasz rade ?

Opublikowano

Wiciu dziś musimy spróbować pomóc Kamilosowi ja zorganizuje kabel z pinami a ty wypadł byś do Nas z Vagiem dasz rade ?

Dam rade ale wieczorem gdzies okolo 20 pasuje wam ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ok jakoś się ugadamy :)