Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wicio150 mówisz o sprężyce do lewej klamki? :wink4:

Ciepły sprzedaje springi obniżające samochód, stronę wcześniej o tym pisał :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może spotkajmy się normalnie w pon tylko żeby zjawiło się parę osób i obgadamy sprawę.

Albo i tak mozna zrobic :wink4: Ale ostatnio byl juz poruszany temat to jakos zostal zlany :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Konkrety bo ostatnio byliśmy w trzech ... :bicz: Jestem założycielem ale muszę się dostosowac także do Was bo napisze wtorek godzina 10.00 i kto przyjedzie :polew: Zmienimy godzinę na 18.00 żeby było troszkę wcześniej kto nie da rady dojedzie ...

Opublikowano

Konkrety bo ostatnio byliśmy w trzech ... :bicz: Jestem założycielem ale muszę się dostosowac także do Was bo napisze wtorek godzina 10.00 i kto przyjedzie :polew: Zmienimy godzinę na 18.00 żeby było troszkę wcześniej kto nie da rady dojedzie ...

W poniedzialek?

Opublikowano
  • Autor

Tak na razie tak ... :gwizdanie:

Opublikowano

Tak na razie tak ... :gwizdanie:

No ja dal bym rade na 18 jedzic :wink4: Ale trzeba do reszty sie dopasowac :wink4:

Opublikowano

Spróbujemy o 18 jak przyjadą 2 samochody to zrezygnujemy i wrócimy do 19.

Opublikowano

ja jestem za 18 w poniedzialki albo moze sobota?

Opublikowano
  • Autor

Sobota i piętek odpada ponieważ wtedy się imprezuje, wyjeżdża na odpoczynek a przy Naszej frekwencji jedna osoba mniej to juz zle :) Więc w grę wchodzi jedynie pon,wt,śr,czw i ew. nd

Opublikowano

ok mamy rozumieć że w najbliższy poniedziałek spotykamy się pod galerią o 18.00 tak ??

Opublikowano

ok mamy rozumieć że w najbliższy poniedziałek spotykamy się pod galerią o 18.00 tak ??

Tak :wink4:

Opublikowano

mam pytanko dotyczace opon. czy moge miec na jednej osi wezsze opony a na drugiej szersze? dzieki z gory za odpowiedz :)

Opublikowano

mam pytanko dotyczace opon. czy moge miec na jednej osi wezsze opony a na drugiej szersze? dzieki z gory za odpowiedz :)

Mozesz miec nie wiem jak sie jedzi :tongue4: Glownie daja szersze do tylu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli nie masz Quattro możesz miec rożne opony ... Byle by na jednej osi byly takie same mozesz miec przod 195 / 60 a tył 235/30 :gwizdanie:

Opublikowano

mam 205/65 i te chcialam dac na tyl a na przod chcialam kupic 195/65 :) wiec jesli mowicie ze tak mozna to chyba kupie. a swoja droga to macie moze dostep do jakis dobrych opon? mam jedna opone letnia FULDA w dobrym stanie i chcialabym dokupic druga

Opublikowano

Jezeli chodzi o sztuki to poszukaj na allegro pojedyncze używane chodza bardzo tanio. Dzisiaj rozumie że o 18 pod galerią. Tylko może byc problem z miejscem bo o tej porze to tam zawalone jest wiec nie wiem czy nie lepiej za shellem

Opublikowano
  • Autor

Damy rade :)

Opublikowano

Damy rade :)

Najwyzej bedziemy stali osobno :>

Opublikowano

Zyjecie państwo dzieki za spota fajnie było tylko za mało autek jak na jeleń. I jak zostawiamy już 18 w poniedziałki czy wracamy do 19.

Opublikowano

Zostawmy :wink4: Przynajmniej ja tak uwazam :naughty:

No i dzieki za spota :hi: Musimy Idual robic programy bo siara juz jedzic na Jelen :decayed: