Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno :decayed:

Ubiore czapke i szalik :kox:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno :decayed:

Ubiore czapke i szalik :kox:

dzisiaj tez mozesz ubrac czapke i szalik :) wszyscy zrozumieja ;)

Opublikowano
:hi: Dzieki za spota obylo sie bez cieplych rzeczy :decayed:
Opublikowano

dzieki za spocika :) fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu :) wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles :tongue4:

Opublikowano

dzieki za spocika :) fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu :) wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles :tongue4:

Nie bylo az tak zle :wink4:

Opublikowano

mam pytanko! moze ktos mi tutaj pomoze bo na spocie nikt nie mial czasu... ktos probowal mi zwinac auto ostatnio. zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole mam autoalarm... jak to mozna sprawdzic? nie wiem jak z fabrycznymi alarmami... nie mam zadnej diody a pamietam ze przy golfie mialam taka diodke na drzwiach. za pomoc bede wdzieczna :)

Opublikowano

A masz otwieranie drzwi z kluczyka czy osobno. Cho przypuszczam że może nie byc u ciebie alarmu tylko sam immo.

Opublikowano

Walnij w opone albo kogos popros albo rozbujaj auto :kox: Ale tak jak Marcin wydaje mi sie ze masz immo :wink4:

Opublikowano

a co tzn. immo? :kox: hehe mam centralny zamek i mam pilota na ktorym sa trzy przyciski. jeden do otwierania bagaznika a dwa z klodkami.

Opublikowano

immo = Immobilizer :wink4:

Takie jedno z prostszych zabezbieczen przed kradzieza :naughty:

Opublikowano

najlepiej to wyjmij akumulator :evil: ...nie odjada/ukradną :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zabezpieczenie Alarm + Immo + Własne zabezpieczenie i powinno wystarczyć domyślam się że immo masz alarb trzeba sprawdzic i zabezpiecznie własne musisz założyc jeżeli jesteś zainteresowana mam kogoś takiego kto zakłada :gwizdanie:

Opublikowano

granatowy avant na rejestracji KCH z ramkami namierzony dziś rano w Wolbromiu ;->

Opublikowano

Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu :naughty: Zart.

Opublikowano

Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu :naughty: Zart.

a ten sklep nazywa się AUTO BOSS i jest obok ronda solidarności w Trzebini ??

Opublikowano

No i ile masz teraz na kanale 49? :wink4:

Opublikowano

Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej.

Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze.

Opublikowano

Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej.

Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze.

Ok :good:

Opublikowano

Jest ok cały czas 88 stopni momentami 89 ale nie spada poniżej a wcześniej spadało do od 81 do 75. Co do spalania nie wiem czy spadło jutro mam małą trase to może wybadam. Zawieszenie też wymienione więc wreszcie cichutko w aucie nic nie stuka.

Opublikowano
  • Autor

chico to ja jechałem :gwizdanie: I to nie granat :P Tylko blue :tongue4: