Opublikowano 11 Października 201015 l wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno Ubiore czapke i szalik
Opublikowano 11 Października 201015 l wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno Ubiore czapke i szalik dzisiaj tez mozesz ubrac czapke i szalik wszyscy zrozumieja
Opublikowano 11 Października 201015 l dzieki za spocika fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles
Opublikowano 11 Października 201015 l dzieki za spocika fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles Nie bylo az tak zle
Opublikowano 12 Października 201015 l mam pytanko! moze ktos mi tutaj pomoze bo na spocie nikt nie mial czasu... ktos probowal mi zwinac auto ostatnio. zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole mam autoalarm... jak to mozna sprawdzic? nie wiem jak z fabrycznymi alarmami... nie mam zadnej diody a pamietam ze przy golfie mialam taka diodke na drzwiach. za pomoc bede wdzieczna
Opublikowano 12 Października 201015 l A masz otwieranie drzwi z kluczyka czy osobno. Cho przypuszczam że może nie byc u ciebie alarmu tylko sam immo.
Opublikowano 12 Października 201015 l Walnij w opone albo kogos popros albo rozbujaj auto Ale tak jak Marcin wydaje mi sie ze masz immo
Opublikowano 12 Października 201015 l a co tzn. immo? hehe mam centralny zamek i mam pilota na ktorym sa trzy przyciski. jeden do otwierania bagaznika a dwa z klodkami.
Opublikowano 12 Października 201015 l immo = Immobilizer Takie jedno z prostszych zabezbieczen przed kradzieza
Opublikowano 14 Października 201015 l Autor Zabezpieczenie Alarm + Immo + Własne zabezpieczenie i powinno wystarczyć domyślam się że immo masz alarb trzeba sprawdzic i zabezpiecznie własne musisz założyc jeżeli jesteś zainteresowana mam kogoś takiego kto zakłada :gwizdanie:
Opublikowano 15 Października 201015 l granatowy avant na rejestracji KCH z ramkami namierzony dziś rano w Wolbromiu ;->
Opublikowano 15 Października 201015 l Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart.
Opublikowano 15 Października 201015 l Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart. a ten sklep nazywa się AUTO BOSS i jest obok ronda solidarności w Trzebini ??
Opublikowano 15 Października 201015 l Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart. No i ile masz teraz na kanale 49?
Opublikowano 15 Października 201015 l Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej. Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze.
Opublikowano 15 Października 201015 l Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej. Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze. Ok
Opublikowano 15 Października 201015 l Jest ok cały czas 88 stopni momentami 89 ale nie spada poniżej a wcześniej spadało do od 81 do 75. Co do spalania nie wiem czy spadło jutro mam małą trase to może wybadam. Zawieszenie też wymienione więc wreszcie cichutko w aucie nic nie stuka.
Opublikowano 15 Października 201015 l Autor chico to ja jechałem :gwizdanie: I to nie granat Tylko blue