Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Weź mi znaczek :P[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 15:15_________________________________________________Dziś spot na parkingu pod maxem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki za spota :hi: szkoda ze pogoda byla :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie mi nieobecność ale jeździłem z żoną i szukałem dentysty w powiecie bo od dwóch dni leżała w łóżku i ;( Dziś ząb został uratowany :drunk:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 16:53_________________________________________________Co z niedzielą kto się wybiera od Nas ?

Opublikowano

Ja dokladnie okresle sie w sobote o ktorej bysmy wyjedzali o 12? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No myślę że 12 będzie ok. obiadek zjeść i lecimy :)

Opublikowano

No myślę że 12 będzie ok. obiadek zjeść i lecimy :)

No to piatek sobota ja dam znac :wink4:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 14:32_________________________________________________Pogoda z tego co widze ma byc ladna :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie bardzo narazie :angry:

Opublikowano

Wybaczcie mi nieobecność ale jeździłem z żoną i szukałem dentysty w powiecie bo od dwóch dni leżała w łóżku i ;( Dziś ząb został uratowany :drunk:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 16:53_________________________________________________Co z niedzielą kto się wybiera od Nas ?

a co jest u was w niedziele? :naughty:

ja i tak będę w Chrzanowie... ale może umiliłbym sobie czas :D

Opublikowano

a moze bym tak pojechał swoim autem na ten zlot co wy na to bedzie bardzo wieś? czym wiecej nas autkami tam to chyba lepiej :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Ty to właśnie przede wszystkim powinieneś jechać hehe masz najładniejszy wózek łajzo :)

Opublikowano

ja mam najladniejsze auto? :wallbash::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ekipa co z jutrem bo ustawiłem się w krakowie o 13.30 pod Plazą tam się zbierzemy i polecimy kolumną na lotnisko :)

Opublikowano

no ja sie pisze jak najbardziej i jade swoim :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Paróweczki więc tak skoro Wiciu leci i Kamilos też to może się załadujemy do dwóch aut ?? Jaro mówił że może jechać swoim ale zawsze to oszczędniej było by rozłożyć koszty hehe :D Ja niestety nie mam auta sprawnego na wyjazd więc liczę na Ciebie Kamilos :) hehe Wiciu, Jaro mówił że zabrał by się z tobą :mysli: ew. i my z tobą bo Kamil coś mówił że ma zawieche z tylu rozwaloną co wy na to ?

Opublikowano

odemnie w aucie jada 3 osoby i dla mnie to jest duzo bo bedzie przycierac,wiec do jutra ciao :hi:

Opublikowano

spoko ja moge jutro jechac swoim tylko nie umylem go i nie zdaze raczej wypucowac to jutro o 12 sie widzimy

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za bardzo przyjemną podróż do KR spocik :kox: :kox: w uj :) hehe Czekamy na fotki i do jutra :)

Opublikowano

Dzieki za bardzo przyjemną podróż do KR spocik :kox: :kox: w uj :) hehe Czekamy na fotki i do jutra :)

:hi: Teraz tylko czekamy na nastepny zlot fotki beda dzis filmik jutro :naughty:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 22:34_________________________________________________https://picasaweb.google.com/witold.stankowski/ZlotVAG?authkey=Gv1sRgCKyS57-lgcbAQw# Ogladac :decayed:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 23:38_________________________________________________Troche buja na tym filmiku :confused4: Ale da sie ogladac :decayed:

Opublikowano

Dzięki chłopaki za odwiedziny, dobrze było zobaczyć niektóre osoby po latach :good:

Impreza jak najbardziej udana :kox:

Wicio150 dodam ten filmik do głównego tematu zlotu :wink4: