Gość fudi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wpadłbyś jarko ? To bym ramki wreszcie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Myślę że od przyszłego tygodnia ruszymy ze spotami dokładnie info dodam pod koniec tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wpadłbyś jarko ? To bym ramki wreszcie kupił Na spoty Audi A4 KLUB Polska zawsze jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 To jarko, proszę weź na spota dwie sztuki dla mnie :> A jak będzie coś wiadomo o terminie to czekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Też mam ramki już takie zniszczone jeszcze z dojczland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Powitać też był bym chetny na spoty Chrzanowskie mam niedaleko hehe czekam na dzien miejsce i godzine ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zapraszamy wpadne na bank może nie będą terminem kolidowały z krakowskimi PS. Ja tez bym chciał ramki do kogo sie mam zgłosic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PS. Ja tez bym chciał ramki do kogo sie mam zgłosic ? Czytaj forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ruszajcie panowie ze spotem chetnie sie przejade do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ciepły i jak ??? była narada /zgromadzenie?? :gwizdanie: już ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tyle chetnych i jeszcze nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Informacja dodana jest na pierwszej stronie jeżeli godzina bądz dzień wam nie odpowiada zmienimy go na inny jest to wstępna informacja. Nie koliguje z spotami KR czy TR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No mi pasuje Spoty beda razem z a4 clubem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nawet o tym nie pomyślałem ... A faktycznie data i godzina prawie ta sama Prawdę mówiąc w Chrzanowie z a4 clubu przyjeżdżały 2 -3 samochody [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:08_________________________________________________ps. uważałem, uważam i będę uważał że cały ten podział jest o du... rozbić "PONAD PODZIAŁAMI" !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja ostatnio w Chrzanowie widziałem dwie A4-ki na ramkach A4-Clubu, z A4-klub.pl jeszcze nikogo nie zauważyłem, może jak jarko przywiezie ramki to będzie więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Znam te samochody Ja niestety nie mam ramek mam nadzieje ze w poniedziałek będę już na spocie rezał nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Przykleiłem Wam wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Spoty beda razem z a4 clubem ?? ps. uważałem, uważam i będę uważał że cały ten podział jest o du... rozbić "PONAD PODZIAŁAMI" !!! Przypomnę tylko że to Club jest odłamem i to tam miały miejsce pierwsze podziały. Jak to się wszystko skończyło, Wszyscy doskonale wiedzą - wnioski są oczywiste. Jak się spotujemy, to tylko pod szyldem a4-klub.pl :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi